LÁZEŇSKÁ LÉČEBNA KIJEV - Františkovy Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Lázeňská léčebna Kijev se nachází uprostřed lázeňské části města Františkovy Lázně, v těsné blízkosti kolonády. Léčebna Kijev představuje moderní diagnostické a léčebné centrum, vhodné pro léčbu, speciální pobyty a relax. Ubytování je hostům poskytováno v komfortních jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích. Pokoje jsou kompletně zrekonstruovány a vybaveny novým zařízením. Ke standardnímu vybavení patří toaleta na pokoji, koupelna s WC, televizor se satelitním příjmem, lednice, rádio a telefon. Krásy města Františkovy Lázně snad není ani nutné opisovat. Přijeďte k nám a přesvědčte se sami!

Lázeňský hotel KIJEV se nachází v  lázeňském centru města, v  těsné blízkosti kolonády. Jedinečnost hotelu, vedle polohy, architektonického řešení a kvalitního ubytování, spočívá v  širokém spektru diagnostického i  léčebného vybavení, které umožňuje speciální i  komplexní  léčbu.

Svým technickým zázemím, moderními technologiemi, vybaveností pokojů a restaurace, vysoce profesionálním přístupem lékařů, zdravotního personálu i  ostatních zaměstnanců je VLL ideálním prostředím pro dlouhodobé lázeňské pobyty, ale i  pro kratší pobyty typu WELLNESS, které jsou zde však rovněž založeny na některém typu léčebného programu. Lázeňský hotel nabízí léčebné a wellness pobyty od poloviny února do poloviny prosince.

Léčebna je jak po stránce diagnostické, tak léčebné, moderně vybavena. V  léčení jsou uplatňovány nejnovější postupy, spolu s  tradiční aplikací přírodních léčivých zdrojů. Odborný zdravotnický personál poskytuje klientům širokou škálu léčebných procedur, zaměřených na léčbu srdce a krevního oběhu a na onemocnění pohybového ústrojí.

Zdravotnické oddělení léčebny je vybaveno speciální technikou pro diagnostiku i  terapii. Jsou zde 2  tělocvičny, blok fyzikální terapie, vodoléčba, aplikace slatiny, bazén, sauna, solná jeskyně, spinningová kola a další zařízení.

Pobyty jsou standardně poskytovány s polopenzí, případě s plnou penzí. Snídaně je podávána formou bufetu. Obědy a večeře jsou servírované výběrem z  denního menu 4 – 5 jídel, s  možností dietního stravování. Pro maximální využití nabízeného dietního programu poskytujeme odborné konzultace s  nutriční terapeutkou. Dle výběru pobytu nabízíme stravu ve formě polopenze, plné penze, nebo je možné využít pouze nabídky snídaně. Ve 3  restauračních jídelnách je k  dispozici 150  míst, takže není nutno stravovat klienty na  směny.

Do VLL je možný přímý vjezd vozidlem zadním traktem hotelu a parkování na vlastní odstavné ploše pro vozidla, s  omezeným počtem parkovacích míst, za úplatu.

Klientům je k  dispozici nepřetržitá služba na recepci, s  možností nákupu nápojů a drobného zboží, nepřetržitá služba zdravotní sestry. V  prostorech lázeňského hotelu mohou klienti bezplatně využívat přístup internetu prostřednictvím Wifi připojení.

LÁZEŇSKÁ LÉČEBNA KIJEV ubytování v hotelu

Veškeré pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením se sprchovým koutem, televizorem se satelitním příjmem, telefonem a chladničkou. Na některých pokojích je možnost přistýlky. Pokoje standardně nabízí možnost internetového připojení zdarma.

Pokoje jsou pro klienty připraveny v  den příjezdu od 11.00   hodin, v  den odjezdu je nutné pokoje uvolnit do 09.00   hodin.

Recepce

Klientům je k  dispozici nepřetržitá služba na recepci.

Gastronomie

Pobyty jsou standardně poskytovány s polopenzí, případě s plnou penzí. Snídaně je podávána formou bufetu. Obědy a večeře jsou servírované výběrem z  denního menu 4 – 5 jídel, s  možností dietního stravování. Pro maximální využití nabízeného dietního programu poskytujeme odborné konzultace s  nutriční terapeutkou. Ve 3  restauračních jídelnách je k  dispozici 150  míst, takže není nutno stravovat klienty na  směny.

Okolí hotelu a Františkovy Lázně

Františkovy Lázně leží v  kouzelné rovinaté a zalesněné krajině, ve výšce 440  m nad mořem, poblíž historického města Cheb. Díky klimatu a bohatství místních přírodních léčivých zdrojů  – minerálních vod, zřídelních plynů a zdejší slatiny se Františkovy Lázně staly světoznámým léčebným místem. Léčí se zde nemoci pohybového ústrojí, choroby srdce a cévního oběhu.

tipy na výlety

Přírodní rezervace SOOS (7  km)   – naučná stezka rozsáhlým rašeliništěm, křemelinový štít a mofety (připomínající sopečné krátery), geologický park, zoopark; & Motýlí farma Nový Drahov (4  km)   – nachází se zde rovněž hrnčířská dílna a stylová restaurace. Ostroh (5  km)   – gotický hrad z  počátku 13.   stol. , zvaný Seeberg, který je dnes po rekonstrukci; interiéry se zařízením z  19.   stol. , regionální národopisná expozice. V  předhradí jsou seskupeny lidové stavby z  Chebska. Cheb (7  km)   – starobylé město s  bohatou historií; chebský hrad ze 12.   století. Přírodní park Halštrov (20  km).

Rezervovat ubytování v LÁZEŇSKÁ LÉČEBNA KIJEV - Františkovy Lázně

Nejbližší ubytování ve Františkových Lázních a okolí

Ubytování Františkovy Lázně


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah