HOTEL PALACE II. - Františkovy Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Lázeňský dům Palace II se nachází v historickém centru Františkových lázní naproti hlavní budově LD Palace I. LD Palace II má vlastní jídelnu a výtah. Dále se zde nachází ordinace lékaře, mini fitness, kosmetické služby (kosmetika, pediúra, manikúra) a kadeřník.

Lázeňské domy PALACE I, II a Bellarie se nacházejí v klidném centru Františkových Lázní poblíž pěší zóny. Domy jsou od sebe vzdáleny 20 - 60 metrů. LD PALACE je registrován jako nestátní zdravotnické zařízení u Českého inspektorátu lázní a zřídel při MZ ČR. Lékařský zdravotní dohled je zajišťován odborným lékařským personálem. Hotel má vlastní parkoviště hlídané kamerovým systémem.

PALACE II se nachází přímo naproti hlavní budově vzdálené cca 20 metrů. Je vybaven jídelnou, výtahem, tělocvičnou s minifitness, kadeřnictvím, pedikúrou, manikúrou, kosmetikou.

HOTEL PALACE II. ubytování v hotelu

V Palace II jsou všechny pokoje typu Comfort. Součástí pokojů je koupelna s WC a sprchou. Dvoulůžkové pokoje a apartmá mají balkón. Hotelové ceny zahrnují zapujčení županu.

Gastronomie

Servírované jsou jak domácí tak i zahraniční speciality. Snídaně jsou podávány formou švédských stolů, obědy a večeře výběrem ze tří menu se salátovým bufetem. Pod domluvě je možné zajistit dietní i bezlepkový program. Během dne si můžete pochutnat na kvalitní kávě s domácími dezerty. Jednou týdně se pořádá večer s živou hudbou. (LD Palace I)

Rezervovat ubytování v HOTEL PALACE II. - Františkovy Lázně

Nejbližší ubytování ve Františkových Lázních a okolí

Ubytování Františkovy Lázně


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah