WELLNESS HOTEL IDA - Františkovy Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Wellness Hotel Ida se nachází přímo v historickém centru Františkových Lázní jen pár kroků od lázeňské kolonády. Rodinný Wellness Hotel Ida nabízí veškerý komfort moderní doby, jedinečnou atmosféru a individuální přístup ke každému hostu. Součástí hotelu je recepce, výtah, útulná restaurace s letní terasou a wellness studio. Pokoje i restaurace jsou nekuřácké. Kouření je možné na letní terase u restaurace nebo venkovní terase jen pro hotelové hosty.

WELLNESS HOTEL IDA ubytování v hotelu

I náročné hosty uspokojí luxusní ubytování ve stylově zařízených pokojích. Pokoje jsou vybaveny koupelnou (sprcha/vana, WC, vysoušeč vlasů), minibarem, LCD TV, telefonem, připojením na internet a bezpečnostní schránkou. K dispozici je 16 komfortně zařízených pokojů, z toho šest jednolůžkových pokojů a jeden pokoj uzpůsobený potřebám tělesně postižených hostů. Na nejnáročnější hosty čeká pokoj Junior Suite „Lux“ s hydromasážní vanou, pro dvě osoby, přímo v ložnici. Všechny pokoje jsou nekuřácké.

Gastronomie

V hotelové restauraci servírujeme pokrmy z české a mezinárodní kuchyně. Snídaně probíhají formou švédských stolů. Při polopenzi a plné penzi nabízíme výběr ze dvou jídel minimálně o dvou chodech. K jídlům si můžete vybrat některé z vín „Habánské sklepy“ nebo pivo Pilsner Urquell a Master černé. Milovníkům kávy můžeme nabídnout kávu Alfredo Espresso PREMIUM OMNIUM. Čaj o páté si vychutnáte se značkou EILLES TEE.

Okolí hotelu a Františkovy Lázně

Františkovy Lázně společně s Karlovými Vary a Mariánskými Lázněmi tvoří světoznámý "západočeský lázeňský trojúhelník". Samotné Františkovy Lázně leží uprostřed hustě zalesněné náhorní roviny v nadmořské výšce 440 m. Zdejší klima je mírné, podhorského charakteru Okolí nabízí kolonády s minerálními prameny, procházky v parcích, in-line stezky, tenisové kurty, dětské hřiště, skate park, minigolf, vyjížďky na kole, několik golfových hřišť, historické památky, přírodní rezervace, rybaření a mnoho dalšího k relaxačnímu i sportovnímu odpočinku.

Rezervovat ubytování v WELLNESS HOTEL IDA - Františkovy Lázně

Nejbližší ubytování ve Františkových Lázních a okolí

Ubytování Františkovy Lázně


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah