HOTEL PALACE I. - Františkovy Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Lázeňský dům Palace se nachází v historickém centru Františkových lázní. Lázeňský dům Palace I je hlavní budovou komplexu lázeňských domů LD Palace. Naleznete zde vše "pod jednou střechou", jako léčené procedury, stravování, ubytování, dva výtahy, kavárnu, recepci, bazén s mírně slanou vodou, balneoprovozy, dva lékařské pokoje a sesternu s 24 hodinovou zdravotní službou.

Lázeňské domy PALACE I, II a Bellarie se nacházejí v klidném centru Františkových Lázní poblíž pěší zóny. Domy jsou od sebe vzdáleny 20 - 60 metrů. LD PALACE je registrován jako nestátní zdravotnické zařízení u Českého inspektorátu lázní a zřídel při MZ ČR. Lékařský zdravotní dohled je zajišťován odborným lékařským personálem. Hotel má vlastní parkoviště hlídané kamerovým systémem.

V lázeňském domě PALACE I najdete vše pod jednou střechou - léčebné procedury, stravování, ubytování. V domě jsou též dva výtahy, kavárna, recepce, bazén s mírně slanou vodou, balneoprovozy, dva lékařské pokoje a sesterna s 24 hodinovou zdravotní službou.

Kromě pohodlného ubytování ve 42 pokojích poskytuje hotel všechny služby pod jednou střechou. Využít můžete různé léčebné procedury, bazén s mírně slanou vodou, balneoprovozy, restauraci, kavárnu i 24 hodinovou zdravotní službu.

Sousední zahrada s posezením a fontánou, z níž tryská minerální voda, zabezpečí klid a relaxaci. Parkování vozů je možné za poplatek v areálu hotelu.

HOTEL PALACE I. ubytování v hotelu

V nabídce se nachází jednoůžkové pokoje, dvoulůžkové pokoje nebo apartmány a to ve variantě Standard, Comfort nebo Deluxe. Pokoje jsou vybaveny koupelnou (sprcha, WC), pokoje typu Comfort a Deluxe mají balkon. Hotelové ceny zahrnují zapujčení županu.

Recepce

24-h

Gastronomie

Servírované jsou jak domácí tak i zahraniční speciality. Snídaně jsou podávány formou švédských stolů, obědy a večeře výběrem ze tří menu se salátovým bufetem. Pod domluvě je možné zajistit dietní i bezlepkový program. Během dne si můžete pochutnat na kvalitní kávě s domácími dezerty. Jednou týdně se pořádá večer s živou hudbou.

Rezervovat ubytování v HOTEL PALACE I. - Františkovy Lázně

Nejbližší ubytování ve Františkových Lázních a okolí

Ubytování Františkovy Lázně


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah