PENZION NA STAVIDLE - Uherské Hradiště

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Na Stavidle se nachází v centru královského města Uherské Hradiště, v blízkosti vlakového nádraží, které v roce 2011 zvítězilo v soutěži o nejkrásnější nádraží České republiky. Nabízíme ubytování v přátelském prostředí nekuřáckého penzionu s dalšími službami pro spokojený pobyt. Budova penzionu má tři patra s devatenácti pokoji a výtahem.

Penzion Na Stavidle se nachází v centru královského města Uherské Hradiště.
Pokoje v penzionu jsou zařízeny moderně a útulně. Vybírat můžete z dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojů či apartmánu. Hotel je nekuřácký, má bezbariérový přístup a jeden apartmán s bezbariérovými úpravami. Do vyšších pater vás pro vaše pohodlí vyveze výtah. Ve druhém a třetím patře se nachazí kuchyňky, kde si můžete připravit vlastní občerstvení, nebo využít zdarma po celou délku vašeho pobytu automat na kávu a čaj. V přízemí se také nachází prodejní automat na nápoje a cukrovinky.
Strategická poloha penzionu vybízí k návštěvě významných vyhlídkových míst a památek jako je barokní kašna na Masarykově náměstí, Novoměstská radnice, komplex jezuitských budov, lékárna Zlatá koruna s pseudorenesančním průčelím a barokním interiérem, morový sloup na Maríánském náměstí.
Také pro aktivní trávení volného času nemusíte daleko. V pěší vzdálenosti od penzionu se nachází tenisové kurty, fotbalový stadion, aquapark, zimní stadion či Baťův plavební kanál. Region Slovácka je také velmi oblíbený pro velkou spoustu cyklotras, které nabízí výlety po okolí.

PENZION NA STAVIDLE ubytování v pensionu

Vybrat si u nás můžete z:
- Apartmánů pro 4 osoby, který se skládá ze dvou oddělených ložnic se společnou koupelnou a toaletou. Pokoje jsou vybaveny skříní, gaučem či křesílky, konferenčním stolkem, televizí a lednicí.
- Apartmán s bezbariérovými úpravami pro 2 osoby s vlastní koupelnou a toaletou. Pokoj je vybaven skříní, křesly, konferenčním stolkem, televizí a lednicí
- Z pokojů pro 2 osoby a vlastním sociálním zařízením. Pokoj je vybaven skříní, křesly, konferenčním stolkem, televizí a lednicí.

Recepce

Náš Penzion je bez recepce avšak jsme Vám k dispozici na telefonu po celý den.
Ubytování v našem penzionu funguje na principu GSM bezpečnostní ocelové schránky s klávesnicí a displejem, která Vám po zadání kódu vydá klíč pro přístup do budovy penzionu a Vašeho pokoje.

Gastronomie

V případě zájmu je možné objednat snídaně v našem Hotelu U Hejtmana Šarovce, který je od penzionu vzdálený 7minut pěší chůze. Snídaně jsou mezinárodní, podávány formou švédských stolů, s výběrem z nabídky ovoce, zeleniny, sladkého i slaného pečiva, šunek, sýrů, teplých i studených nápojů a dalších potravin. Cena snídaně je 150Kč za osobu.
Čas snídaní: PO-PÁ: 7:00 -09:30 hod. SO-NE: 8:00 -09:30 hod

Okolí pensionu a Uherské Hradiště

Penzion se nachází v královském městě Uherské Hradiště, nabízejícím mnoho atrakcí, které stojí za to vidět. Mezi významná vyhlídková místa patří Masarykovo náměstí s barokní kašnou, Lékárna Zlatá koruna s pseudorenesančním průčelím a barokním interiérem nebo Novoměstská radnice, komplex jezuitských budov aj. Místní aquapark s novým moderním venkovním bazén, nabízí příjemnou relaxaci ve svém welness. Milovníci vína by si neměli nechat ujít návštěvu měšťanských vinných sklepů v Mařaticích.

Rezervovat ubytování v PENZION NA STAVIDLE - Uherské Hradiště

Nejbližší ubytování v Uherském Hradišti a okolí

Ubytování Uherské Hradiště


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah