UBYTOVNA ORLOVNA - Uherské Hradiště

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o ubytovně

Popis ubytování

Naše turistická ubytovna Orlovna Vám nabízí celoroční ubytování v historické části města Uherské Hradiště, přímo na Mariánském náměstí.

Ubytovat se zde může 29 osob ve 3-5 lůžkových pokojích. Pro hosty je připraveno vždy čisté povlečení, pokoje jsou účelně a prakticky vybaveny. Na jednom patře, jsou také sprchy, toalety a malá kuchyňka (vybavená mikrovlnou troubou, elektrickým vařičem, lednicí, rychlovarnou konvicí a základním nádobím). Možnost posezení v prostorách ubytovny a internetového připojení. Součástí objektu je restaurace vedle níž se nachází sál na kulturní nebo sportovní akce. V budově se dále nachází zasedací místnost určená k přednáškám, školením a oslavám.

Recepce

Čas příjezdu: Od 14:00 : 00 hodin Čas odjezdu: Do 11:00 : 00 hodin

Gastronomie

V přízemí je k dispozici restaurace s celodenním stravováním, kde je i recepce ubytovny. Vedle restaurace se nachází sál na kulturní nebo sportovní akce.

Okolí ubytovny a Uherské Hradiště

Město Uherské Hradiště je odedávna přirozeným středem Slovácka - regionu proslulého svébytným folklórem, cimbálovou muzikou, dobrým vínem, překrásnými kroji a řadou zachovalých lidových tradic. Historické jádro města bylo prohlášeno městskou památkovou zónou. Okolí města je charakteristické rozmanitou krajinou a přírodními zvláštnostmi, řekou Moravou s rozsáhlými lužními lesy s původní flórou a faunou. Nedaleko se nachází dvě podmanivá pohoří, Chřiby a Bílé Karpaty. Blízkost památného Velehradu, velkomoravského Starého Města – Veligradu, hradu Buchlova, zámku v Buchlovicích, a ostatně všech vlastních památek, činí z města atraktivní turistické centrum.

Rezervovat ubytování v UBYTOVNA ORLOVNA - Uherské Hradiště

Nejbližší ubytování v Uherském Hradišti a okolí

Ubytování Uherské Hradiště


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah