PENZION NA DLOUHÉ - Uherské Hradiště

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Na Dlouhé - nabízíme kvalitní ubytování přímo v centru Uherského Hradiště nejen pro náročné. Disponujeme celkem 5 pokoji s kapacitou 13, včetně přistýlek až 17 lůžek, přičemž jeden z pokojů je artmánového typu. Každý pokoj je unikátní svým prostorovým uspořádáním, vybavením a půdorysem. Penzion byl dokončen v dubnu v roce 2013, můžete se tedy na zbrusu nové pokoje.

PENZION NA DLOUHÉ ubytování v pensionu

Ubytování je určeno nejen pro náročné hosty, individuální cestovatele, páry, rodiny či větší skupiny hostů. Pokoje jsou standartně vybaveny LCD TV se satelitním a pozemním příjmem, bezdrátovým připojením na internet, minibarem, vlastním sociálním zařízením se sprchou, podkrovní pokoje jsou vybaveny klimatizací.

Recepce

Individuální

Gastronomie

Pro skupinové objednávky zajistíme snídaně, polopenze a plné penze ve spolupráci s Restaurací ve Starém Obchodě, vzdálené necelých 20 metrů od budovy penzionu. Naši hosté získávají automaticky během svého pobytu u nás 10% slevu na jakékoli jídlo v Restauraci ve Starém Obchodě. Pro invididuální hosty zajišťujem ve spolupráci se Skandal Bar snídaně v důchůzné vzdálenosti 3 min. od budovy penzionu. V okruhu 1 až 5 min. chůze se nachází nesčetné množství restaurací, barů a vináren.

Rezervovat ubytování v PENZION NA DLOUHÉ - Uherské Hradiště

Nejbližší ubytování v Uherském Hradišti a okolí

Ubytování Uherské Hradiště


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah