HOTEL MLÝNSKÁ - Uherské Hradiště

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Moderní hotel je situován v samém srdci královského města Uherské Hradiště. Nachází se v klidném zákoutí městské památkové zóny. Hotel Mlýnská nabízí svým hostům 54 lůžek v jednoduše a moderně zařízených 24 pokojích. Jejich vybavení splňuje kritéria náročných klientů, poskytne pocit nevtíravé elegance a komfortu. Naši hosté si tak mohou vychutnat vysokou úroveň ubytovacích a gastronomických služeb za velmi dostupné ceny.
V hotelu naleznete 24 pokojů o celkové kapacitě 54 lůžek. Pro Vaše pohodlí jsou všechny pokoje vybaveny klimatizací, bezplatným internetem, trezorem, fénem v koupelně, televizí a minibarem. Dále hotel nabízí nově vybudované Studio pro dvě osoby. Toto Studio disponuje navíc kuchyňským koutem.
Ve 4. patře hotelu je posezení pro ubytované hosty v zimní zahradě s kapacitou 15 míst a přístupem na střechu terasy s jedinečným výhledem na Uherské Hradiště a okolí.
K odpočinku a relaxaci po náročném dni můžete využít naši soukromou saunu přímo v hotelu.

HOTEL MLÝNSKÁ ubytování v hotelu

V hotelu je k dispozici 54 lůžek ve 24 pokojích. Jednotlivé pokoje jsou moderně a elegantně zařízeny. Jejich vybavení splňuje kritéria náročných klientů a poskytne pocit nevtíravé elegance a komfortu. Návštěvníci hotelu si tak mohou vychutnat pobyt v centru města s nadstandardními službami.
Vybavení pokojů: odemykání dveří elektronickou kartou, koupelna se sprchou (či vanou), WC (pokoje KOMFORT i s bidetem) a fénem, kabelová i satelitní televize, připojení k internetu (Wi-fi - zdarma), klimatizace, minibar, telefon, trezor.

Recepce

Recepce je otevřena od 6:30 do 21:00 hod.

Gastronomie

Naše samoobslužná restaurace nabízí poctivé obědy. Vaříme výtečné pokrmy připravované vždy z čerstvých surovin. Najdete u nás jak tradiční česká jídla i oblíbené evropské receptury.
Každý den si můžete vybrat výhodné polední obědové menu z naší pestré nabídky. Denně nabízíme specialitu naší kuchyně – svíčkovou na smetaně. Pro milovníky ryb je v naší stálé nabídce poledního menu grilovaný losos s anglickou zeleninou.
Zajišťujeme kompletní cateringové služby na vysoké profesionální úrovni. Rádi pro Vás připravíme raut, firemní večírek, rodinnou oslavu či svatební hostinu v Uherském Hradišti a okolí.

Okolí hotelu a Uherské Hradiště

Využití volného času v UH a okolí
V Uherském Hradišti a jeho okolí najdete spoustu turistického, kulturního a sportovního vyžití.
Mezi pravidelné sezónní akce konané v regionu Slovácko patří mimo jiné Slovácké slavnosti vína a otevřených památek, které jsou jednou z nejvýznamnějších akcí svého druhu. K dalším kulturním událostem také patří Cyrilometodějská pouť na Velehradě, Jízda králů ve Vlčnově, každoročně pořádaný filmový festival Letní filmová škola a mnoho dalších.
Ve městě můžete navštívit několik tenisových kurtů, hřiště pro plážový volejbal, fotbalová hřiště, aquapark, fit centra, bowlingové dráhy. Své vyžití zde zajisté najdou i rodiny s dětmi, které mohou vyzkoušet jízdu na koni v nedalekých Boršicích. Milovníci adrenalinových sportů mohou využít tandemové seskoky či vyhlídkové lety v Kunovicích. Příznivce rekreačních sportů jistě potěší možnost zahrát si golf či minigolf v blízké Ostrožské Nové Vsi. Uherské Hradiště je taktéž napojeno na rozsáhlou síť nově vybudovaných cyklostezek.
Z jiných aktivit bychom Vám doporučili projížďky lodí po Baťově kanále, rybaření, návštěvu vinných sklípků a historických památek. Mezi nejvýznamnější z nich patří středověký hrad Buchlov či zámek Buchlovice, poutní místo na Velehradě, Slovácké muzeum, Letecké muzeum v Kunovicích nebo Archeoskanzen Modrá.

Rezervovat ubytování v HOTEL MLÝNSKÁ - Uherské Hradiště

Nejbližší ubytování v Uherském Hradišti a okolí

Ubytování Uherské Hradiště


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah