HOTEL MAXI - Uherské Hradiště

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Maxi se nachází v nově zrekonstuované budově přímo v historickém centru města Uherské Hradiště.

Hotel v kompletně zrekonstruované budově nabízí ubytování v 15 jedno až čtyřlůžkových pokojích. Většina pokojů je vybavena starožitným nábytkem, samozřejmostí je vlastní sociální zařízení, TV + SAT a připojení k internetu. Hotel má jedinečnou polohu přímo v historickém centru města, v blízkosti městské nákupní zóny. Parkování je možné na městském parkovišti na Mariánském náměstí nebo před hotelem (automat), popř. na uzamčeném parkovišti, cca 30m od hotelu, za poplatek 100, - / den.

Check-in: 14:00 - 20:00

Check-out: 07:00 - 11:00

Recepce

Recepce je otevřena od pondělí do pátku od 07:00 do 20:00 a v sobotu a neděli od 07:00 do 11:00. Nonstop telefonní číslo na hotel (v případě pozdějšího příjezdu) -.

Gastronomie

Srdečné přijetí a útulné prostředí i ochota a vstřícnost personálu jsou slova, která nejlépe vystihují atmosféru naší restaurace s již 20-ti letou tradicí. Snahou nás všech je poskytnout Vám kvalitní servis a zpříjemnit návštěvu u nás u dobrého jídla, při sklence italského vína či u šálku lahodné kávy z rodinné pražírny v Itálii. Restaurace je pro naše klienty otevřena od pondělí do pátku a to od 11:00 -20:30.

Rezervovat ubytování v HOTEL MAXI - Uherské Hradiště

Nejbližší ubytování v Uherském Hradišti a okolí

Ubytování Uherské Hradiště

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah