HOTEL SLUNCE - Uherské Hradiště

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Čtyřhvězdičkový Hotel Slunce nabízí klidné stylové ubytování a naleznete jej uprostřed moravského Slovácka ve městě Uherské Hradiště.

Historie domu je datována již od roku 1578, kdy parcela, na níž je hotel postaven, patřila velehradskému klášteru. Budova je jedinou dochovanou stavbou v renesančním slohu ve městě. V současné době hotel nabízí ubytování ve 20 pokojích a apartmánech různých velikostí s celkovou kapacitou 32 lůžek. Každý pokoj je vybaven koupelnou s vlastním sociálním zařízením, televizí se satelitním příjmem, telefonem a minibarem. V celém objektu je hostům zdarma k dispozici bezdrátové připojení k internetu. V naší restauraci si na své přijdou nejen milovníci tradičních českých pokrmů, ale i ti, kteří rádi zkouší něco nového. Recepce hotelu je otevřena nepřetržitě a poskytuje veškeré sekretářské služby včetně organizace prohlídek okolních zámků či zajištění vstupenek na různá kulturní představení.

HOTEL SLUNCE ubytování v hotelu

Hotel disponuje celkem 20 pokoji, 8 jednolůžkovými, 9 dvoulůžkovými a 3 apatmány. Pokoje jsou vybaveny koupelnou s vlastním sociálním zařízením, televizí se satelitním příjmem, telefonem a minibarem. Většina pokojů je klimatizována.

Recepce

Recepce je hostům k dispozici 24 hodin denně.

Gastronomie

V naší hotelové restauraci můžete ochutnat jak speciality Slovácké kuchyně tak mezinárodní. Každý jistě najde to své.

Okolí hotelu a Uherské Hradiště

Hotel se nachází na Masarykově náměstí přmo v centru města. V okolí můžete navštívit zámek Buchlovice s překrásnými zámeckými zahradami, hrad Buchlov, archeoskanzen v obci Modrá nebo baziliku ve Velehradě.

Rezervovat ubytování v HOTEL SLUNCE - Uherské Hradiště

Nejbližší ubytování v Uherském Hradišti a okolí

Ubytování Uherské Hradiště


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah