HOTEL VILLA SONNENSTRAHL - Mariánské Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o aparthotelu

Popis ubytování

Užijte si klidné prostredí, budte obklopeni romantickou zahradou s rybníckem, zelení a spoustou kvetin. Vychutnejte si snídane s ceskými specialitami, které se podávají prímo do vašeho apartmánu. Vyberte sijeden z luxusních apartmánu, které jsou zarízeny v italském stylu. Tyto apartmány nejsou dražší než bežný dvoulužkový nebo jednolužkový pokoj. V hotelu je ochotný personál, který hovorí cesky, anglicky i nemecky, je zde také možné praní a žehlení prádla. Hotel má malé soukromé parkovište. K dalším výhodám hotelu patrí TV v nekolika jazycích. Láhev vody je zahrnuta v cene ubytování. DVD prehrávac je k zapujcení. WiFi je na pokoji zdarma. Trezor se nachází na pokoji.

Hotel Villa Sonnenstrahl je historická vila z roku 1910, která byla v roce 2008 peclive zrekonstruována. Od roku 1997 funguje jako apartmánový hotel, který se nachází asi 300 metru od kolonády s lécivými prameny a "Zpívající fontánou". Hotel je provozován cesko- neneckým manželským párem. 210 cm dlouhé postele, vás zvou k odpocinku a uvolnení po krásném dni stráveném v Mariánských Lázních.

Zrušení rezervace /
platba předem

Podmínky platby a zrušení rezervace jsou různé pro jednotlivé typy pokojů. Při výběru pokoje si prosím přečtětepodmínky rezervace daného pokoje.

Děti a přistýlky

Děti jsou v hotelu vítány.

Zdarma! Za použití stávajících postelí pro maximálně 2 děti do 6 let se neplatí.

Maximální počet dětských postýlek na pokoji je 1.

Přistýlky jsou na vyžádání a musejí být potvrzeny hotelem.

Poplatky za doplňkové služby se nezapočítávají automaticky do celkové ceny a je třeba je zaplatit zvlášť během vašeho pobytu.

Zvířata

Domácí zvířata jsou povolena za případný poplatek.

HOTEL VILLA SONNENSTRAHL ubytování v aparthotelu

Upozorňujeme, že uvedená cena platí pro 2 osoby. Maximální kapacita jsou 4 osoby (viz podmínky pro přistýlky).

Vybavení pokoje: Výhled do zahrady, TV, Telefon, Rádio, Satelitní programy, Trezor, Žehlička, Psací stůl, Posezení, Zvláště dlouhé postele (> 2 metry), Topení, Koberec, Skříň/Šatna, Vana, Fén, Župan, Toaletní potřeby zdarma, Toaleta, Koupelna, Přezůvky, Bidet, Čajová konvice/Kávovar, Minibar, Lednička, Kuchyň, Rychlovarná konvice, Kuchyňské potřeby, Varná deska, Toustovač, Budík

Bezplatné Wi-Fi je k dispozici ve všech pokojích.

Velikost pokoje: 45 m² Velikost postele: 1 rozkládací pohovka, 1 velká manželská postel.

Velké apartmá s balkonem a možností umístění 4 přistýlek.

Vybavení pokoje: Balkon, Výhled do zahrady, Telefon, Rádio, DVD přehrávač, CD přehrávač, Satelitní programy, TV s plochou obrazovkou, Trezor, Žehlička, Psací stůl, Žehlicí potřeby, Posezení, Zvláště dlouhé postele (> 2 metry), Topení, Koberec, Pohovka, Skříň/Šatna, Čisticí potřeby, Vana, Fén, Župan, Toaletní potřeby zdarma, Toaleta, Koupelna, Přezůvky, Bidet, Minibar, Kuchyňka, Lednička, Jídelna, Rychlovarná konvice, Kuchyňské potřeby, Varná deska, Toustovač, Kávovar, Budík

Bezplatné Wi-Fi je k dispozici ve všech pokojích.

Velikost pokoje: 80 m² Velikost postele: 2 jednolůžkové postele, 1 rozkládací pohovka, 1 velká manželská postel.

Recepce

Podmínky – Villa Sonnenstrahl Příjezd

16:00 –19:00

Vezměte prosím na vědomí, že na recepci se lze přihlásit k pobytu pouze do 20.00. Po této hodině je přihlášení možné pouze po předchozí domluvě.
U hotelu jsou pouze 3 parkovací místa, která je nutné rezervovat, a která jsou k dispozici za poplatek (hradí se na policejní stanici během pobytu).

Okolí aparthotelu a Mariánské Lázně

V idylickém prostredí Mariánských Lázní je možné provozovat ruzné sportovní a rekreacní aktivity, jako peší turistika, lezení v korunách stromu v lanovém centru, lyžování (200 m od hotelu), tenis nebo golf na jednom z nejhezcích golfových hrišt v Ceské republice (vzdálenost 1 km). Jsou zde i bežkové trasy a cesty vhodné pro cyklistiku (kola, elektrická kola s možností zapujcení). Nedaleko hotelu se nachází lesní koupalište.

Rezervovat ubytování v HOTEL VILLA SONNENSTRAHL - Mariánské Lázně

Nejbližší ubytování v Mariánských Lázních a okolí

Ubytování Mariánské Lázně

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah