VILLA FRANK - Mariánské Lázně

Více o apartmánu

Popis ubytování

Prostorný apartmán a dvě nádherná studia se nachází v klidné lokalitě přímo nad lázeňskou kolonádou v Mariánských Lázních a poskytují ubytování pro až 10 osob.

I na dovolené se můžete cítit jako doma. Máte rádi ticho a přesto chcete být v centru dění, pak je tento apartmán a studia tou pravou volbou pro vás. Apartmán i se studii jsou situovány v blízkosti lesa a geologického parku a přesto každou lichou hodinu uslyšíte v sezóne skladby Zpívající fontány. Pro vaše pohodlí jsme se snažili vše zařídit co nejvíce útulně. Můžete si užít romantiku u krbu, relaxovat a trávit večery před domem u grilu nebo jen nasávat lázeňskou atmosféru a léčebné procedůry. Všechno je možné. Veškeré vaše požadavky, které budou v naší moci, budou splněny. Naším cílem je vaše spokojenost a dobré vztahy.

Okolí apartmánu a Mariánské Lázně

V okolí je nejnavštěvovanější samozřejmě zpívající fontána, která je slyšet až k nám domu a právě kolonáda, kde pokud se ve městě něco děje, pak je to právě zde. Z naší ulice se dostanete přímo do geologického parku a můžete vyrazit na nordic walking přímo do lesa a nebo na houby. V okolí je několik přírodních vyhlídek a překrásná příroda. Doporučujeme navštívit park Boheminium, kde najdete zmenšeniny pamětihodností z celé České republiky a svézt se tam můžete třeba lanovkou.

Rezervovat ubytování v VILLA FRANK - Mariánské Lázně

Nejbližší ubytování v Mariánských Lázních a okolí

Ubytování Mariánské Lázně

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah