HOTEL PARIS - Mariánské Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Paris se nachází v centru lázeňského města Mariánské lázně zapsaného v seznamu kulturního dědictví UNESCO. Hotel disponuje 56 lůžky, většina pokojů má balkón.

Hotel Paris se nachází v centru lázeňského města Mariánské lázně. Hotel disponuje 56 lůžky, většina pokojů má balkón. Při balneologické léčbě hotel využívá místní přírodní zdroje a nabízí široký výběr lázeňských relaxačních procedur procedur.
Hotel nabízí například tyto procedury: Klasické masáže, Medové masáže, Reflexní masáže plosky nohy, Aromatické masáže, Masáže horkými lávovými kameny, Manuální lymfatické drenáže, Perličkové a uhličité koupele, Plynové injekce, Plynové koupele, Parafínové zábaly, Pulsní magnetoterapie, Lavatherm, Inhalace, Bahenní zábaly, Kyslíková terapie, Diadynamika-Diatermie, Interferenční proudy, Krátkovlná diatermie, Aromaterapie, Ultrazvuk, Zklidňující koupele pro nohy.
Kromě pokojů a balneocentra je samozřejmou součástí hotelu restaurace s kapacitou 56 míst, která nabízí možnost příjemného posezení. Snídaně jsou servírovány formou švédských stolů.
Některé pokoje jsou s výhledem na Goethovo náměstí a zpívající fontánu

HOTEL PARIS ubytování v hotelu

Pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchou nebo vanou a toaletou. Součástí vybavení je lednička, kabelová televize, připojení k internetu, telefon s vlastním číslem, trezor, psací stůl, konferenční stolek s křesly a lampičkami.

Recepce

Nepřetržitý provoz.

Gastronomie

Restaurace slouží hostům i návštěvníkům také během dne, můžete ochutnat speciality naší kuchyně či využít zvýhodněné nabídky poledního menu. Restaurace je stejně jako celý hotel nekuřácká.
K restauraci patří rovněž terasa, kde si za slunného počasí můžete odpočinout. Za příznivého počasí se pro lázeňské hosty pořádají večeře na terase, kdy si můžete dopřát některou z našich grilovaných specialit, či ochutnat míchaný nápoj. K restauraci dále patří letní zahrádka, která je situována na Goethovo náměstí a ze které lze poslouchat Zpívající fontánu a pozorovat čilý lázeňský ruch.

Okolí hotelu a Mariánské Lázně

Přímo u hotelu se nalézá lázeňská kolonáda, kam hosté docházejí na pitnou kůru. Městské muzeum je vzdálené 50 m od hotelu, společenský dům Casino s koncertním sálem 200 m. Přímo od hotelu je možné se vydat na úžasné vycházky do lázeňských lesů.

Rezervovat ubytování v HOTEL PARIS - Mariánské Lázně

Nejbližší ubytování v Mariánských Lázních a okolí

Ubytování Mariánské Lázně

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah