APARTMÁNY LESNÍ - Mariánské Lázně

  • 3. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Lesní Vám nabízí příjemné ubytování v centru Mariánských lázní v blízkosti vyhlášené kolonády se zpívající fontánou v nově zrekonstruovaných apartmánech. V zimním období je možno využít ski centrum a běžecké tratě, které se nacházejí nedaleko apartmánu. Apartmány jsou vybaveny pro rodiče s dětmi.

Apartmány mají k dispozici vlastní koupelnu s WC, vybavenou kuchyňku s možností vaření a televizí s digitálním satelitním přijímačem. Pro špatné počasí je zde herní konzole Playstation 3.

V ceně ubytování je zahrnuto ložní prádlo a ručníky, bezplatné WiFi, herní konzole Playstation 3. Objekt je vytápěný elektrickým topením. Parkování je možné před objektem, zvířecí mazlíčci jsou vítáni, dětská postýlka, děstká jídelní židlička, hračky a filmy pro děti.

Úklid apartmanu 250 Kč.

APARTMÁNY LESNÍ ubytování v apartmánu

VYBAVENÍ APARTMÁNU č. 1 předsíň se společnou pračkou a sušičkou, žehlící prknem, žehličkou koupelna s WC, umyvadlem, sprchovým koutem, fén obývací pokoj s kuchyňkou a jídelním koutem, kávovar Dolce Gusto kuchyňka: el. vařič, el. trouba, lednice, mikrovlnná trouba, varná konvice, nádobí, myčka obývací pokoj: dvou lůžková postel, tv-sat. přijímačem, dvd přehrávač, hifi věž, radio-budík VYBAVENÍ APARTMÁNU č. 2 předsíň se společnou pračkou a sušičkou, žehlící prknem, žehličkou koupelna s WC, umyvadlem, sprchovým koutem, fén bezplatné WiFi kuchyňka: el. vařič, lednice, mikrovlnná trouba, varná konvice, nádobí, myčka, kávovar Dolce Gusto obývací pokoj: 2× postel, 2× noční stolek s lampičkou, tv-sat. přijímačem, dvd přehrávač, radio-budík

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY LESNÍ - Mariánské Lázně

Nejbližší ubytování v Mariánských Lázních a okolí

Ubytování Mariánské Lázně

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah