APARTMÁNY U ZLATÉ KORUNY - Mariánské Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány U Zlaté Koruny poskytují ubytování v centru lázeňského města Mariánské Lázně.

Apartmány U Zlaté Koruny se nacházejí v klidném prostředí lázeňského města Mariánské Lázně v těsné blízkosti kolonády. Ubytování ve tří nebo čtyřlůžkových apartmánech s kuchyňským koutem a vlastní koupelnou. Parkování za poplatek na veřejném parkovišti v blízkosti apartmánů. Wifi připojení k internetu.

APARTMÁNY U ZLATÉ KORUNY ubytování v apartmánu

K dispozici je celkem 5 apartmánů - 3 třlůžkové a 2 čtyřlůžkové. Každý apartmán má jednu ložnici, obývací část s TV, jídelním stolem, zařízený kuchyňský kout a vlastní koupelnu se sprchou a WC. K dispozici jsou dětské postýlky.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla. V blízkosti apartmánů najdete hned několik restaurací, ta nejbližší je vzdálena necelých 200 m.

Okolí apartmánu a Mariánské Lázně

Apartmány se nacházejí u Goethova náměstí v těsné blízkosti kolonády a Zpívající fontány. Město je protkáno lázeňskými parky a kolonádami s léčivými prameny. PRavidelně se zde konají kulturní akce a festivaly. Sportovní nadšenci si zde mohou zahrát tenis, golf, minigolf, nebo si zalyžovat v blízkém lyžařském areálu se dvěma sjezdovkami. Okolí je vhodné také pro turistiku a cyklistiku.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY U ZLATÉ KORUNY - Mariánské Lázně

Nejbližší ubytování v Mariánských Lázních a okolí

Ubytování Mariánské Lázně

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah