HORSKÝ HOTEL M&M - Jáchymov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Rodinný soukromý horský hotel je umístěn v malé samostatné osadě Nové Město 6 km od Božího Daru v Krušných horách s výhledem na Klínovec a je zaměřen převážně na dětskou a rodinnou rekreaci i lyžařské pobyty a školy v přírodě dětí za smluvní ceny od 330, - Kč s plnou penzí dle věku Horský hotel M& M se nachází ve vlídném a romantickém prostředí Krušných hor s krásným výhledem na nejvyšší horu Klínovec (1244 m n. m.), 7km nad Jáchymovem při odbočce od hlavního směru na státní hranici s Německem. Je vzdálen 6km od Božího Daru a jeho vzdálenost od Prahy je cca 130km. Doprava autobusem je možná dle platných jízdních řádů - zastávka 200m od objektu. Vlakové nádraží je vzdáleno 16km v Ostrově Krajské město Karlovy Vary je cca vzdáleno 20km. Po dohodě lze zajistit smluvní firemní autobus na dopravu ale i na případné výlety do okolí.

Hotel nabízí ubytování o kapacitě 60 lůžek s možností až 10 přistýlek v prostorných pokojích po celkové rekonstrukci.

V hotelu je společenská místnost s TV/SAT a video. Učebna pro školy v přírodě a školení, pro cca 30 osob.

Váš pobyt v horském hotelu zpříjemní sauna, letní vyhřívaný bazén, zahradní posezení, zahradní gril, ohniště. Pro zábavu a sportovní vyžití má pro Vás hotel stolní tenis, hřiště, kola, sportovní potřeby, společenské hry. Úschovna jízdních kol.

Na rozlehlé oplocené zahradě je pro děti pískoviště, houpačky, kolotoč.

Parkování u objektu. Pro motorkáře možnost parkování v uzavřené oplocené zahradě pod dohledem hlídacího psa.

HORSKÝ HOTEL M&M ubytování v hotelu

Pokoje jsou vždy se sociálním zařízením. Nově jsou k dispozici i velké rodinné pokoje pro 2 až 6 osob. 1 jednolůžkový pokoj, 7 dvoulůžkových pokojů, 4 třílůžkové a 4 pětilůžkové pokoje. Koupelny se sprchovým koutem a WC. Celý objekt po celkové rekonstrukci v roce 2005. Možnost přistýlky.

Nekuřácké místnosti.

Recepce

8.00 - 21.00

Gastronomie

V horském hotelu M & M je samoobslužná jídelna pro skupiny se 40 místy, hotelová restaurace s barem se 40 místy. Kuchyně národní, italská, orientální, vegetariánská i rybí. Otevřené ohniště, možnost zajištění grilování.

Okolí hotelu a Jáchymov

V blízkosti hotelu jsou lyžařské vleky a nástup na běžecké stopy a nové cyklostezky. Možnost zajištění vyjížďky na koni nebo lovu zvěře.
Bowling 10 km, tenisové kurty 2 km.
Klínovec - nejvyšší hora (1200 m) Krušných hor, na vrchol vede lanovka.

Rezervovat ubytování v HORSKÝ HOTEL M&M - Jáchymov

Nejbližší ubytování v Jáchymově a okolí

Ubytování Jáchymov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah