HOTEL U PRAMENŮ - Plzeň

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel, který se nachází v sousedství fakultní nemocnice a v blízkosti centra města, je vybudován v klidném a příjemném prostředí rodinného sídla z roku 1870 se zahradní restaurací a vlastním hlídaným parkovištěm.

Pro hosty je k dispozici celkem 20 dvoulůžkových pokojů, 16 Standard pokojů, 2 Business pokoje a 2 apartmány netradičního stylu v klidném prostředí. Pokoje nabízejí komfortní ubytování se vším, co patří ke standardu first class. Ve dvoupatrovém hotelu Vám dále nabízíme možnost regenerace v hydromasážní vaně i odpočinku ve finské sauně.

HOTEL U PRAMENŮ ubytování v hotelu

Nabízíme 16 Standard pokojů, které jsou dvoulůžkové, na výběr jsou s oddělenými a manželskými postelemi. Na některé z pokojů je možnost přidat přistýlku. Dále jsou k dispozici 2 Business pokoje, kde se nachází prostorná předsíň, která umožňuje i pracovní jednání. V apartmánech je možno ubytovat jednu až čtyři osoby, jednotlivé místnosti jsou odděleny dveřmi. Host si může vybrat, zda chce pokoj s vanou či sprchovým koutem. Na Business pokoji je možno využít rohovou vanu. Pokoje jsou odlišně a originálně laděny do různých barevných odstínů. Některé pokoje jsou s terasou.

Recepce

non-stop

Gastronomie

Mistři kuchyně sestavili pro Vás jídelní lístek české i mezinárodní kuchyně, ze kterého si vždy vyberete tu pravou specialitu na snídani, oběd či večeři, kterou si můžete vychutnat v restauraci netradičního designu nebo hotelové zahradě. Široký výběr lahodné kávy Segafredo, teplých nápojů, zmrzlinových a ovocných pohárů, dezertů a domácích dortíků, chutných a rychlých snecků, příjemná hudba, denní tisk, to vše Vám nabízí klidné prostředí naší hotelové kavárny. V teplých měsících provozujeme venkovní restauraci v naší hotelové zahradě. Vlastníme vinotéku s kvalitními moravskými víny, která je největší odrůdovou vinotékou v Plzni.

Okolí hotelu a Plzeň

Hotel se nachází v nejstarší plzeňské čtvrti Roudná. Nedaleko od centra města, ale přesto již v klidné oblasti mimo dopravní ruch. Nedaleko od hotelu je možné navštívit unikátní soustavu Boleveckých rybníků, které jsou vhodné na krásné procházky, koupání, ale i cykloturistiku. Pro sportovní vyžití poslouží i tenisové kurty v blízkosti hotelu. Snadno se dostanete také do plzeňské Zoologické a botanické zahrady, která stojí za návštěvu. Blízkost centra Vám umožní bez problémů navštívit všechny významné pamětihodnosti města Plzně.

Rezervovat ubytování v HOTEL U PRAMENŮ - Plzeň

Nejbližší ubytování v Plzni a okolí

Ubytování Plzeň


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah