AVENUE PALLOVA 28 - Plzeň

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Avenue Pallova 28**** nabízí příjemné ubytování v komfortně zařízeném hotelu v samotném srdci Plzně. Užijte si pohodlí, které nabízejí naše pokoje a najděte ideální místo, které se stane středobodem Vašeho úžasného pobytu v západočeské metropoli. Vychutnejte si nadstandardní servis a nabízené pohodlí.
Hotel Avenue Pallova 28 má ideální polohu v centru města hned vedle známého parku v Mlýnské strouze. Výhodná lokalita umožňuje našim hostům snadný přístup na Náměstí Republiky, které je vzdálené jen 5 minut chůze. Hotel má k dispozici 36 pokojů v pěti patrech hlavní budovy, ve které najdete i recepci a snídaňovou místnost. Dále nabízíme ve vedlejší budově apartmány s kuchyňkou vhodné pro delší pobyty. Parkovat lze buď přímo před hotelem na městském parkovišti nebo v hotelové garáži.

AVENUE PALLOVA 28 ubytování v hotelu

Nadstandardně prostorné pokoje jsou vybaveny LCD TV, bezplatnou Wi-Fi, vysoušečem vlasů, hotelovou kosmetikou a vybavením pro přípravu kávy a čaje. Pokoje Deluxe, Suite a Duplex Suite disponují klimatizací a balkonem nebo předzahrádkou, situované jsou do klidného vnitrobloku, ve vyšších patrech s výhledem na centrum města.

Recepce

Recepce je otevřena 24 hodin denně.

Gastronomie

Avenue Pallova 28 podává každé ráno snídani formou bufetu. Snídaně servírujeme ve všední dny od 6:30 do 10:30, o víkendu od 7:00 do 11:00. Okolí hotelu nabízí nespočet restaurací, barů a kaváren.

Okolí hotelu a Plzeň

Náš hotel Avenue Pallova 28 má ideální polohu v centru města hned vedle známého parku v Mlýnské strouze. Výhodná lokalita umožňuje našim hostům snadný přístup na Náměstí Republiky, které je vzdálené jen 5 minut chůze. Vlakové a autobusové nádraží se nachází 10 minut od hotelu a na fotbalový stadión dojdete za 2 minuty.

Rezervovat ubytování v AVENUE PALLOVA 28 - Plzeň

Nejbližší ubytování v Plzni a okolí

Ubytování Plzeň


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah