HOTEL RANGO - Plzeň

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

V útulném prostředí budovy, která je součástí historického centra Plzně, je pro Vás otevřený rodinný hotel Rango. Hotel je vzdálen jen několik desítek metrů od centrálního náměstí. Ubytování je vhodné nejen pro turisty, ale také pro hosty, kteří navštěvují Plzeň pracovně.

Každý pokoj je vybaven koupelnou se sprchou a WC, satelitní televizí, telefonem s přímou volbou a wi-fi.

HOTEL RANGO ubytování v hotelu

Hotel Rango má k dispozici 12 pokojů poskytujících příjemný komfort. Možnost přistýlky (bližší informace na recepci). Pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchou a WC, k dalšímu vybavení náleží vysoušeč vlasů, TV/SAT, telefon s přímou volbou, WIFI.

Gastronomie

Restaurace Rango se nachází na adrese Pražská 10 v útulném prostředí budovy, která je součástí historického centra Plzně, 20 m od hlavního náměstí. Nechte se okouzlit interiérem, který Vás provede bell epoque, toskánskem a konečně atmosférou 16. století, ve kterém byl dům postaven a ještě pořád v nádherných sklepních klenbách stojí studna jako svědek dávné minulosti. K vynikajícím specialitám italské a středozemní kuchyně doporučujeme vína ze zahraniční i domácí nabídky

Okolí hotelu a Plzeň

Historické centrum města, pivovar, pivovarské muzeum, synagoga, zologická zahrada, dinopark. V okolí: vodní nádrž Hracholusky, Zámek Kozel - Šťáhlavy, Golf Park Plzeň - Dýšina.

Rezervovat ubytování v HOTEL RANGO - Plzeň

Nejbližší ubytování v Plzni a okolí

Ubytování Plzeň

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah