HOTEL PENSION CITY - Plzeň

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension CITY je malebný penzion s rodinnou atmosférou, který se nachází v klidné historické části města, jen pár metrů od náměstí Republiky v Plzni. Nabízíme různé typy pokojů, Wi-Fi, parkování a snídani. V pensionu CITY si tak můžete vychutnat pohodlí a klidné prostředí, zatímco máte zároveň snadný přístup ke všem zajímavým místům a událostem v Plzni.

Vítejte v Pensionu CITY! Nacházíme se v klidné části historického jádra města Plzně, jen několik desítek metrů od náměstí republiky, které je centrem kulturního a společenského života města.

Recepce je přímo v objektu a zaměstnanci penzionu Vás ochotně obslouží, ubytují a odpoví na Vaše přání a dotazy. Komunikujeme v češtině a angličtině. Provozní doba recepce je 16:00 - 19:00 hodin.

Nabízíme různé typy pokojů - jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové a čtyřlůžkové, takže si u nás vybere každý. Všechny pokoje jsou vybaveny Wi-Fi připojením a satelitní televizí.

Pro naše hosty máme k dispozici parkování přímo před penzionem nebo ve 3 minuty vzdáleném parkovacím domě (300 m).

V bezprostřední blízkosti penzionu si můžete vybrat z bohaté nabídky restaurací.

Máte snadný přístup k většině významných pamětihodností Plzně jako je katedrála sv. Bartoloměje, plzeňské historické podzemí, pivovarské muzeum, Velká synagoga nebo divadlo J. K. Tyla. Výbornou dostupnost má i nejpopulárnější plzeňská atrakce pivovar Pilsner Urquell. V blízkosti penzionu je také fotbalový stadion Doosan Arena.

Díky své ideální poloze nabízí penzion výbornou dopravní dostupnost nejen pro turisty, nýbrž také pro hosty, kteří navštěvují Plzeň pracovně.

Začněte svůj den s naší bohatou snídaní formou švédských stolů v krásné jídelně s originálními klenbami.

Těšíme se na vaši návštěvu v Pensionu CITY, kde se budete cítit jako doma!

HOTEL PENSION CITY ubytování v pensionu

Vítejte v našem jedinečném penzionu, který se může chlubit historií sahající až do 17. století. Tento zrekonstruovaný dům nabízí 10 stylových pokojů s celkovou kapacitou 23 lůžek, což z něj činí ideální místo pro odpočinek a relaxaci.

Vybavená pokojů zahrnuje koupelnu, satelitní televizi a bezdrátové připojení, takže se můžete cítit jako doma, ať už jste na dovolené nebo pracovní cestě.

Nabízíme širokou škálu pokojů, včetně jednolůžkových, dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových pokojů. Naše jednolůžkové pokoje jsou ideální pro ty, kteří hledají klid a soukromí. Dvoulůžkové pokoje jsou perfektní pro páry nebo přátelé, kteří cestují společně. Třílůžkové a čtyřlůžkové pokoje jsou skvělé pro rodiny nebo skupiny přátel, kteří si chtějí užít společný pobyt.

Recepce

Recepce je otevřená od 16:00 do 19:00. Kromě češtiny je možná komunikace také v angličtině.

Gastronomie

Náš penzion vám každé ráno za příplatek připraví pestrý bufetový stůl. Ať už máte chuť na cokoli, jistě si vyberete.
Pokud hledáte místo na oběd či večeři, v těsné blízkosti penzionu se nachází mnoho restaurací s širokou nabídkou pokrmů.

Okolí pensionu a Plzeň

​Pension CITY se nachází v centru Plzně, nedaleko náměstí Republiky s katedrálou sv. Bartoloměje. Je to klidná oblast s přístupem k mnoha atrakcím. Plzeňský Prazdroj, stadion Doosan Arena nebo také například Velká Synagoga a divadlo J. K. Tyla jsou jen několik minut chůze odtud. V okolí penzionu najdete také řadu restaurací a barů.

Rezervovat ubytování v HOTEL PENSION CITY - Plzeň

Nejbližší ubytování v Plzni a okolí

Ubytování Plzeň

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah