HOTEL GONDOLA - Plzeň

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Čtyřhvězdičkový Wellness Hotel Gondola se nachází přímo pod plzeňským náměstím Republiky, jen několik kroků od významných historických památek, a je připraven poskytnout Vám vysoký standard ubytovacích služeb.

Wellness Hotel Gondola je připraven Vám poskytnout vysoký standard ubytovacích služeb.

Hotel Gondola v Plzni má k dispozici 20 klimatizovaných pokojů - 2 jednolůžkové a 18 dvoulůžkových, z toho 12 double a 6 twin.

Před hotelem je parkoviště vyhrazené pro hotelové hosty. Pro maximální spokojenost hostů je zajištěn 24 hodinový room service, praní prádla, sekretářské služby, možnost rezervace vstupenek na kulturní a sportovní akce. Hosté mají možnost využití přístupu na internet zdarma a samozřejmostí je zajištění jejich mobility prostřednictvím smluvní taxi služby.

Součástí hotelového komplexu je i nově vybudované Wellness centrum Gondola, které nabízí relaxaci těla i ducha v útulném a zcela privátním prostředí relaxačního centra. Ať se již rozhodnete využít whirlpool nebo saunu či obojí.

HOTEL GONDOLA ubytování v hotelu

Pokoje jsou vybaveny vlastní koupelnou (se sprchovým koutem nebo vanou) s WC, televizorem s dálkovým ovládáním a satelitním příjmem, rádiem, WIFI, telefonem s přímou volbou a minibarem.

Recepce

NON-STOP

Gastronomie

K hotelu patří velice příjemná, klidná a útulná Restaurace green gondola s kapacitou 30 míst a víceúčelový sál Venezia se 100 místy. Restaurace nabízí velký výběr jídel tradiční české i mezinárodní kuchyně, zejména kuchyně středomořské.

Okolí hotelu a Plzeň

Komplex HRW Gondola**** je umístěn uprostřed nově zrekonstruovaného parku v krásné lokalitě Mlýnská strouha. Vzhledem k umístění Gondola snoubí klid zeleně spolu s rušností metropole.

Rezervovat ubytování v HOTEL GONDOLA - Plzeň

Nejbližší ubytování v Plzni a okolí

Ubytování Plzeň


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah