APARTMENT MANHATTAN - Teplice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více

Popis ubytování

​Apartment Manhattan nabízí příjemné ubytování v Teplicích, pro firmy i jednotlivce. Od října 2021 jsme zavedli bezkontaktní ubytování, kterým reagujeme na vývoj situace s Covid-19.

Apartment Manhattan je od října 2021 v bezkontaktním provozu. To znamená, že se během pobytu nepotkáte s personálem ani s majiteli. Reagujeme tak na situaci s COVID -19
Jedná se o pobyt ve více místnostech jednoho domu, které mají oproti jiným typům ubytování také kuchyňský kout a další výbavu, například přistýlku, koupelnu a samostatný vchod.
Apartmán může sloužit k ubytování jednoho člověka nebo více lidí. Prostor lze také uzamykat. Apartmán je umístěn v apartmánovém domě. Ubytování v apartmánu je soukromější a nejsou zajišťovány další služby, proto bývá apartmán oproti hotelu levnější. Tento typ je oblíbený zvláště pro dovolené, pracovní pobyty a ubytování zaměstnanců firem.

APARTMENT MANHATTAN ubytování

Každý z pokojů má vlastní TV, posezení, kuchyňský kout s varnou deskou, rychlovarnou konvicí, ledničkou a mikrovlnnou troubou.
V koupelně je sprchový kout a toaleta.
Apartmán má v kuchyňském koutě elektrickou troubu, sklokeramickou čtyřplotýnkovou varnou desku, mikrovlnnou troubu a rychlovarnou konvici. Futony v jedné z ložnic mohou být využívány jako přistýlky.
V přízemí se nachází malý dvůr, který slouží jako terasa na posezení.
V objektu je možné použít pračku, sušičku, žehličku a úschovnu pro maximálně 5 kol.
Samozřejmostí je bezplatné WiFi připojení na internet.
Parkování je možné na ulici naproti našeho objektu.

Recepce

Od října 2021 jsme v programu bezkontaktního ubytování. Recepce tak není dostupná.

Gastronomie

Pokoje jsou vybaveny vlastní kuchyňkou, každý host může využívat nádobí.
V objektu se nenachází restaurace.

Okolí chalupy a Teplice

Teplice jsou posazeny do kotliny mezi Českým středohořím a masívem Krušných hor, nedaleko od hranic se SRN. Přes Krušné hory a České středohoří vedly odedávna důležité obchodní cesty spojující české kraje s okolními státy. Tyto obchodní cesty byly chráněny systémem strážních hradů, okolo kterých vznikala města. Teplice za svůj rozvoj tedy mohou vděčit několika okolnostem: obchodu, hornictví a léčivým pramenům. Rovněž významný byl i kolonizační postup církevních řádů, které v pohraničních oblastech počaly již ve 12. století stavět své kláštery (v případě Teplic benediktýnský klášter sv. Jana Křtitele). Teplice se proto mohou pochlubit množstvím zajímavých památek - zámek vznikl v 16. století na zbytcích staršího románského kláštera, zámecké náměstí se sochařským skvostem morového sloupu od Matyáše B. Brauna ze datuje do roku 1718, zámecký park v anglickém stylu pochází rovněž z 18. století, ... ve městě samotném se nachází několik významných kostelů a okolí Teplic nabízí ke shlédnutí další kláštery, kostely, zámečky apod.
Současné Teplice nabízejí návštěvníkům rekonstruovaný lázeňský komplex s celou řadou lázeňských domů, zrekonstruované Krušnohorské divadlo, nový plavecký areál se squashovými kurty, množství proslulých restaurací a kaváren... Neobvyklé výhledy z Doubravského vrchu, z Bořně, z Milešovky nebo z Komáří vížky se sedačkovou lanovkou patří k opravdovým zážitkům, v létě Vám vodní nádrže, vzniklé po rekultivační činnosti, nabídnou příjemné prostředí pro rekreaci a horský terén se sjezdovkami různé obtížnosti a upravované běžecké trasy poskytnou vyžití zimním rekreantům. Věříme, že Teplíce nabízejí ze své historie i současnosti mnoho zajímavého.

Rezervovat ubytování v APARTMENT MANHATTAN - Teplice

Nejbližší ubytování v Teplicích a okolí

Ubytování Teplice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah