AVENIDA PARK HOTEL - Teplice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Avenida Park Hotel*** má pro své hosty přichystané velice příjemné a pohodlné ubytování v blízkosti lázeňského města Teplice. Přijeďtě nás navštívit a nechte náš personál ať se o Vás po dobu pobytu postará.

Vítáme Vás v Avenida Park Hotelu***.

Hotel se nachází v atraktivní části lázeňského města Teplice na severu Čech. Ubytování u nás je vhodné pro obchodní klientelu, jednotlivce, páry i rodiny s dětmi. V našem hotelu najdete 8 moderně zařízených pokojů, které nabízí odpočinek od všedních dní. Oproti velkým hotelům nabízíme rodinnou atmosféru a osobní přístup. V rámci našich možností se snažíme vyjít vstříc všem Vašim přáním. Postará se o Vás náš jedinečný personál, který mluví několika světovými jazyky. V Teplicích jsme doma, a proto Vám rádi poradíme kam v okolí na výlet i příjemnou večeři.

Každé ráno připravujeme snídaně dle Vašich přání.

Ceny již od 500, - Bezplatná Wi-Fi v celé budově Bezplatné parkování před hotelem Check-in 14:00 -21:00, pozdní příjezd možný po telefonické domluvě Check-out 6:00 -11:00 Akceptujeme platební karty typu AMEX, VISA, Euro Card - Master Card, Maestro, JCB, Diner’s Club, CCS Business Možnost praní a žehlení (za poplatek) Transfer na/z letiště (za poplatek)

Avenida je hotel, kde se budete cítit dobře.

AVENIDA PARK HOTEL ubytování v hotelu

V našem hotelu najdete 8 moderně zařízených pokojů. Každý z nich je vybaven vlastní koupelnou, televizí a posezením. Připravena je pro Vás rychlovarná konvice s výběrem čajů, společně s lahví balené vody. K dispozici jsou také dva pokoje s terasou směřující do vnitrobloku a jeden pokoj s balkonem, který nabízí pohled na lázeňský park.

Recepce

V zimních měsících (říjen - březen)

Po-Pá 08:30 - 20:30

So-Ne 09:30 - 20:30

V letních měsících (duben - září)

Po-Pá 08:30 - 22:30

So-Ne 09:30 -22:30

Po individuální domluvě je možné se ubytovat i po otevírací době.

Gastronomie

Rádi Vás obsloužíme v oblíbené kavárně s letní terasou kde se podává lahodná káva Lamborghini a v letních měsících, kdy zde panuje dovolenková atmosféra se přímo před vámi míchají alkoholické i nealkoholické koktejly s usměvavým barmanem, který je tu jen pro Vás. Kavárna leží v lázeňském šanovském parku. Součástí parku jsou také nejoblíbenější restaurace s různorodou gastronomii, můžeme doporučít např. Steak House, Nostalgie, Tři Karafiáty (kuchyně od 15:00 do 2:00 ), Veselý mandl - vše je vzdálené cca 2 minuty chůzí.

Okolí hotelu a Teplice

Svou výjimečnou polohou nabízí v blízkosti Lázně Kamenné, Vojenské, Císařské a Beethoven, kulturní dům, divadlo, kino, plavecký bazén s fitnesem, botanickou zahradu, tenisové kurty, vlakové i autobusové nádraží, zkrátka vše je Vám na dosah.

Teplice jsou posazeny do kotliny mezi Českým středohořím a masívem Krušných hor, nedaleko od hranic se SRN. Nabízejí návštěvníkům rekonstruovaný lázeňský komplex s celou řadou lázeňských domů, zrekonstruované Krušnohorské divadlo, nový plavecký areál se squashovými kurty, množství proslulých restaurací a kaváren a další.

Neobvyklé výhledy z Doubravského vrchu, z Bořně, z Milešovky nebo z Komáří vížky se sedačkovou lanovkou patří k opravdovým zážitkům, v létě Vám vodní nádrže, vzniklé po rekultivační činnosti, nabídnou příjemné prostředí pro rekreaci a horský terén se sjezdovkami různé obtížnosti a upravované běžecké trasy poskytnou vyžití zimním rekreantům. Věříme, že Teplíce nabízejí ze své historie i současnosti mnoho zajímavého.

Rezervovat ubytování v AVENIDA PARK HOTEL - Teplice

Nejbližší ubytování v Teplicích a okolí

Ubytování Teplice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah