HOTEL ANTONIETTA - Teplice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Antonietta se nachází v lázeňském městě Teplice v klidné části Šanovského parku. Docházková dostupnost centra umožňuje klidné procházky lázeňskými parky, ale i sportovní a turistické využití. Nabízíme příjemné ubytování v historické budově z roku 1896.

Hotel Antonietta nabízí příjemné a klidné ubytování ve čtyřlůžkových, třílůžkových, dvoulůžkových a jednolůžkových moderně vybavených pokojích s koupelnou, toaletou, TV se satelitním příjmem, lednicí, trezorem a wi-fi připojením. Některé pokoje nabízí krásný výhled do lázeňského parku včetně posezení na balkóně. Snídaně se podává formou švédských stolů.

Plošina a výtah umožňují bezproblémový přístup pro všechny hosty. Parkování zdarma v okolí hotelu nebo na hlídaném parkovišti za příplatek.

HOTEL ANTONIETTA ubytování v hotelu

Na čtyřech podlažích jsou k dispozici celkem dva čtyřlůžkové pokoje s balkónem s posezením a výhledem do Šanovského parku. Dále 13 dvojlůžkových pokojů s manželskou postelí a tři dvojlůžkové pokoje s oddělenými postelemi.

Dále nabízíme jeden třílůžkový a jednolůžkový pokoj.

Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou, toaletou, TV, lednicí, trezorem a připojením na wifi zdarma.

Recepce

Recepce je k dispozici od 7:00 do 10:00. V odpoledních hodinách od 14:00 do 16:00 případně po telefonické domluvě podle příjezdu hostů.

Gastronomie

Snídně formou švédských stolů je v ceně ubytování.

Okolí hotelu a Teplice

Lázně Teplice leží v široké kotlině mezi Krušnými horami a Českým středohořím. Nedaleko Teplic se nachází Hornická kulturní krajina Krupka, která byla jako součást Hornického regionu Erzgebirge/Krušnohoří zapsána na seznam dědictví UNESCO v roce 2019. Patnáct kilometrů od Teplic můžete navšívit krajské město Ústí nad Labem. Především během adventu jsou velmi oblíbené 50km vzdálené Drážďany.

Rezervovat ubytování v HOTEL ANTONIETTA - Teplice

Nejbližší ubytování v Teplicích a okolí

Ubytování Teplice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah