HOTEL VLL TEPLICE-LÁZEŇSKÝ DŮM JUDITA

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Lázeňský / Spa hotel Judita *** je posazen v krásném prostředí lázeňského parku v teplické čtvrti Šanov. Tradice lázeňského domu sahá až do počátku 19. století, kdy byl v letech 1804 – 1807 vystavěn ve své základní podobě jako rakousko – uherský vojenský ústav. Ke svému původnímu léčebnému účelu slouží dodnes nejen pro vojáky, ale také pro širokou veřejnost.

Lázeňský hotel sestává z přízemí a tří nadzemních podlaží. K hotelu patří oplocená odstavná plocha pro vozidla ubytovaných klientů.

HOTEL VLL TEPLICE-LÁZEŇSKÝ DŮM JUDITA ubytování v hotelu

Lázeňský hotel nabízí ubytování pro 92 osob v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích a apartmánech. Samozřejmostí všech pokojů je vlastní koupelna a WC, dále pak TV, telefon pro vnitřní hovory, chladnička a trezor nebo uzamykatelná schránka. Některé pokoje je možné vybavit přistýlkou. V celém budově je možnost bezplatného připojení k WI-FI. Není povolen vstup a pobyt domácím zvířatům.
39 dvoulůžkových pokojů (z toho 7 s možností přistýlky)
6 jednolůžkových pokojů
3 dvouložnicové apartmány

Recepce

Provoz recepce je nepřetržitý.

Gastronomie

V lázeňské jídelně našim hostům nabízíme snídaně formou bohatého švédského stolu. Obědy a večeře jsou servírované, s možností předchozího výběru z pestré nabídky až čtyř jídel. Samozřejmostí je také nabídka dietního stravování např. pro vegetariány, celiaky, diabetiky aj. Klientům doporučujeme svůj dietní požadavek konzultovat ještě před příjezdem s lázeňskou nutriční terapeutkou.
Lázeňská kavárna a k ní přilehlá terasa v atriu lázeňského domu pak našim hostům nabízí příjemné posezení s pestrou nabídkou nápojů a pochutin a dezertů a zákusků vlastní výroby, s možností vypůjčení knih. Společenský sál naší kavárny je místem pořádání pravidelných čtvrtečních tanečních večerů.

Okolí hotelu a Teplice

Tradice lázeňství v Teplicích sahá do roku 762 a dle archeologických nálezů až do doby před Kristem. Teplice jsou tedy nejstaršími lázněmi v České republice. Vojenská lázeňská léčebna Teplice se nachází v těsné blízkosti rozlehlého parku a je součástí lázeňské čtvrti Šanov. Lázeňská léčebna byla postavena v letech 1804 – 1807 jako rakousko – uherský vojenský ústav a pro původní účely slouží dodnes. Nyní jako moderní lázeňské zařízení poskytuje léčebné i wellness programy. Služby jsou poskytovány v lázeňském hotelu *** Judita, kde se nachází recepce, zdravotnické úseky, jídelna, kavárna s terasou a společenským sálem.
Lázeňská léčebna Teplice se specializuje na léčbu pacientů s onemocněním pohybového aparátu, nemocemi periferního nervového systému a periferních cév.
Poskytované léčebné a wellness procedury (léčebné procedury jsou poskytovány denně mimo neděle)
Vodoléčba: bazén, termální koupel, perličková koupel, vířivá koupel, Masáže: klasická ruční masáž, reflexní masáž, lymfodrenáž – ruční nebo přístrojová, Uhličitá terapie: suchá uhličitá koupel, plynové injekce, Pohybová terapie: individuální cvičení, skupinové cvičení, měkké techniky – mobilizace, cyklotrenažer, veslice, posturomed, Elektroterapie, Ostatní terapie: kryoterapie, inhalace, packheater a mnoho dalších
Termální vody – nebo-li – teplické termy – se tvoří v mohutném, silně rozpukaném ryolitovém tělese, rozprostírajícím se v pruhu širokém 12 km a dlouhém 18 km od jižního okraje Teplic až k hranici s Německem.
Pramen Pravřídlo je středně mineralizovaná minerální voda hydrogenuhličitano- sírano – sodného typu se zvýšeným obsahem fluoridů, termální hypotonická. Teplota 38, 5°C. Celková mineralizace 1 026 mg/l.
Pramen Hynie je středně mineralizovaná minerální voda hydrogenuhličitano – sírano – sodného typu se zvýšeným obsahem fluoridů, termální, hypotonická. Teplota 44, 5°C. Celková mineralizace 1 319 mg/l.
Pro koupele se používá termální voda s teplotou 33˚ C - 38˚ C.

Rezervovat ubytování v HOTEL VLL TEPLICE-LÁZEŇSKÝ DŮM JUDITA

Nejbližší ubytování v Teplicích a okolí

Ubytování Teplice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah