GIOVANNI GIACOMO - Teplice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Giovanni Giacomo pyšnící se 4 hvězdičkami vám nabízí vysoký komfort ubytování ve 25 nadstandardně vybavených a elegantně zařízených pokojích. Hotel se nachází v historickém centru města Teplic na dohled lázeňským parkům a je obklopen vilami z přelomu 18. a 19. století. Recepce včetně vyškoleného a ochotného personálu jsou vám nepřetržitě k dispozici. Součástí hotelu je masážní salon, hlídané parkoviště a konferenční sál. Součástí vybavení pokojů je mimo jiné minibar, LCD televize se satelitem a nepřetržité Wi-Fi připojení k internetu. Všechny pokoje jsou klimatizovány a stejně jako zbytek prostor hotelu nekuřácké.

Hotel Giovanni Giacomo pyšnící se 4 hvězdičkami se nachází v historickém centru města Teplic na dohled lázeňským parkům a je obklopen vilami z přelomu 18. a 19. století. O váš komfort se postará 25 nadstandardně vybavených pokojů v elegantním benátském stylu, které jsou vybaveny koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem. Součástí vybavení pokojů je mimo jiné minibar, LCD televize se satelitem a nepřetržité Wi-Fi připojení k internetu. Všechny pokoje jsou klimatizovány a stejně jako zbytek prostor hotelu nekuřácké. Váš pobyt si můžete zpříjemnit pobyt profesionálními thajskými masážemi. Můžete také využít naše stylově zařízené prostory k firemním konferencím, romantickým svatbám či relaxačním seminářům. K dispozici máme krásný sál naší restaurace až pro 60 osob, dále zimní zahradu s krbem s možností kompletního zatemnění pro plnohodnotnou projekci pro 30 osob a v případě příznivého počasí i prostory udržované malebné hotelové zahrady. Teplice i okolí nabízí nepřeberně mnoho možností trávení volného času. Náš pečlivě vyškolený personál Vám ochotně nabídne veškeré potřebné informace.

GIOVANNI GIACOMO ubytování v hotelu

Kapacitu hotelu tvoří 25 pokojů v třípodlažní budově: standardní jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje, pokoje typu Superior, Junior Suite a Prezidentské apartmá. Součástí vybavení pokojů je mimo jiné minibar, LCD televize se satelitem a nepřetržité Wi-Fi připojení k internetu. Všechny pokoje jsou klimatizovány a stejně jako zbytek prostor hotelu nekuřácké.

Recepce

7:00 - 19:00

Gastronomie

Pro Vaše akce slouží krásný sál naší hotelové restaurace s maximální kapacitou 60 osob, prostor zimní zahrady až pro 30 osob a malebná udržovaná hotelová zahrada. Uspořádejte u nás konferenci, firemní večírek nebo svatební hostinu. Rádi pro Vás zajistíme catering a dekorace dle Vašeho přání. Samozřejmostí je vybavení projekční technikou.

Okolí hotelu a Teplice

Lázeňské město Teplice nabízí širokou škálu zajímavostí a událostí, které stojí za to zhlédnout. Rozkládá se na úpatí Krušných hor, oblíbeným střediskem zimních sportů. V nejbližším okolí hotelu můžete navštívit například Botanickou zahradu, Hvězdárnu nebo Hrad Doubravka. V okolí města je několik golfových hřišť, přírodních koupališť, tenisové kurty, sportovní haly a jiná atraktivní místa. Na nedalekou Komáří vížku vede nejstarší lanovka v Čechách.

Rezervovat ubytování v GIOVANNI GIACOMO - Teplice

Nejbližší ubytování v Teplicích a okolí

Ubytování Teplice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah