HOTEL 51 - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel se nachází v severovýchodní části Prahy a díky ideálnímu umístění je velmi vhodný pro individuální turistiku. Centrum města je snadno dostupné metrem nebo tramvají. Stanice metra „Hloubětín“ (trasa B) se nachází 200 metrů od hotelu, cesta do centra trvá zhruba 15 minut. Tramvaj č. 3, jejíž zastávka se nachází 30 metrů od hotelu, Vás do centra doveze za 20 minut. Nabízíme ubytování v hotelu s kapacitou 51 lůžek. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou, WC a TV / SAT. V hotelu je k dispozicibezplatne Internet Wi-Fi. Dále zde naleznete příjemnou restauraci a bar. Snídaně jsou podávány formou švédských stolů. Bezplatné parkoviště před hotelem.

HOTEL 51 ubytování v hotelu

Dovolujeme si Vám nabídnout ubytování ve dvou, tří, čtyř a pětilůžkových pokojích. Každý pokoj má vlastní koupelnu s toaletou, umývadlem, zrcadlem, sprchovým koutem a velkou předsíň.

Možnost ubytování 1 osoby ve dvoulužkovem pokoji.

Návštěvníci mají k dispozici TV se satelitním příjmem, která patří do vybavení všech pokojů a bezplatné Wi-Fi připojení na internet.

Dvoulůžkové pokoje:

Útulné pokoje s velkou manželskou postelí - Ideální ubytování pro dvě osoby.

Třílůžkové pokoje:

Jedná se o velkou manželskou postel plus jednolůžkovou postel. Téměř všechny tyto pokoje mají balkon. Vhodné pro rodiny s dětmi nebo malé firmy.

Čtyřlůžkové pokoje:

Ve dvou pokojích jsou dvě velké manželské postele v ostatních, jedna manželská postel a dvě samotné postele.

Pětilůžkové pokoje:

Velký rodinný pokoj s rohovou vanou nebo se sprchou Vám poskytne dostatečný komfort. Vhodné pro rodinu nebo velkou skupinu.

Recepce

Recepce je otevřena od 10:00 do 22:00 hodin.

Rezervovat ubytování v HOTEL 51 - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah