UBYTOVANÍ BOHEMIA - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o ubytovně

Popis ubytování

Ubytování BOHEMIA nabízí levné ubytování v Praze a to jak pro jednotlivce, tak pro početnější skupiny. U nás máte možnost krátkodobého i dlouhodobého ubytování. Profesionální přístup a bohaté zkušenosti v oboru hotelnictví nám umožňují nabízet Vám jen ty nejlepší a nejkvalitnější služby. Ať už se jedná o vybavení pokoje či příznivé ceny, náše ubytování je tou správnou volbou.

Ubytování BOHEMIA nabízí levné ubytování v Praze a to jak pro jednotlivce, tak pro početnější skupiny. U nás máte možnost krátkodobého i dlouhodobého ubytování. Výbornou dopravní dostupnost zajišťuje stanice metra "B" VYSOČANSKÁ, 500 m a několik tramvajovych a autobusovych spojeni. V našem ubytovacím komlexu je možnost připojení ZDARMA k internetu na vlastních noteboocích WIFI. Pokoje mají vlastní sociální zařízení. MOZNOST PARKOVANI

Naše mnohaleté zkušenosti, vybavení hotelu a ochotný personál nám umožňují uspokojit i tu nejnáročnější klientelu. Ať k nám zavítáte na jednu či více nocí, věříme, že se u nás budete cítit jako doma. Pohodlně vybavené pokoje nabízíme za příznivou cenu. Samozřejmostí je čistota a každodenní úklid. Příjemný personál na recepci rád zodpoví všechny Vaše případné dotazy.

UBYTOVANÍ BOHEMIA ubytování na ubytovně

Přesvědčte se, že pobyt bude příjemným zážitkem. Ten umocní hlavně kvalitní a útulné vybavení, které je v každém našem pokoji samozřejmostí. Nezáleží na tom, zda se k nám chystáte na jednu noc či na delší pobyt, s našimi službami budete vždy spokojení.

Recepce

RECEPCE otevřena od 9 do 21 a po telefonické dohodě i mimo pracovní dobu

Gastronomie

RESTAURACE a JÍDELNA je v k dispozici každý den, ceny jídla již od 60 Kč

Okolí ubytovny a Praha

O2 ARENA JE VZDÁLENA 500 M

Rezervovat ubytování v UBYTOVANÍ BOHEMIA - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah