HOTEL RELAX INN - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Relax Inn je jedinečný a relaxační čtyřhvězdičkový hotel s výbornou dostupností do centra Prahy. Kvalitní služby a příjemný personál, spolu s atmosférou rodinné firmy, jsou důvodem pro opakované návštěvy našich hostů.

Chcete se odreagovat, odpočinout si po náročné cestě nebo procházce Prahou? Využijte jedinečné propojení ubytování a relaxu v našem hotelovém wellness. Je pro Vás připraven relaxační bazén a sauna s ochlazovacím bazénem nebo masáže.

Hotel se nachází pouhých 20 min. městskou hromadnou dopravou z centra Prahy poblíž multifunkční haly O2 Arena.

Relax Inn **** nabízí relaxační bazén 7m x 3m s masážní lavicí, tryskami a barevným osvětlením, privátní finská sauna, masážní vany, perličkové koupele, dětskou hernu a přiobjednat je také možné masáže. Bezplatné připojení k internetu v každém pokoji, LCD TV v každém pokoji, vlastní parkoviště a garáž.

HOTEL RELAX INN ubytování v hotelu

Relax Inn nabízí 40 komfortně vybavených pokojů, navržených a upravených se zvláštní péčí, díky které se naši hosté cítí jako doma.

Všechny pokoje jsou typu STANDARD a jsou vybaveny SAT LCD TV, telefonen, lednicí, fénem, trezorem, toaletními potřebami, žehlička a žehlící prkno jsou k dispozici na vyžádání na recepci hotelu. Bezplatné Wi-Fi je k dispozici ve všech pokojích i veřejných prostorách hotelu. Bohaté bufetové snídaně se podávají každý den od 7:00 do 10:00.

Vybavení pokojů:

SAT LCD TV

Telefon

Free Wi-Fi, lednice,

Fén

Trezor

Konvice na přípravu kávy a čaje

Čaj zdarma

Sprchový kout

Toaletní potřeby

Služba buzení

Žehlička a žehlící prkno jsou k dispozici na vyžádání

Všechny pokoje jsou nekuřácké

Recepce

24/7

Gastronomie

Relax Inn nabízí bohaté bufetové snídaně, které se podávají mezi 7:00 - 10:00 každý den.

Naše restaurace se nachází v přízemí a se svou pohodovou atmosférou představuje skvělé místo pro začátek Vašeho dne v Praze.

* Restaurace je nyní po snídaních uzavřena. Po dohodě rádi zajistíme večeře pro skupiny, pořádání oslav, školení nebo soukromých akcí.

Okolí hotelu a Praha

Hotel se nachází pouhých 20 min. městskou hromadnou dopravou z centra Prahy poblíž multifunkční haly O2 Arena a nákupního centra Galerie Harfa.

Rezervovat ubytování v HOTEL RELAX INN - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah