HOTEL HARFA - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Harfa se nachází v Praze 9, nedaleko stanice metra Českomoravská, odkud je spojení do centra města přibližně 15 minut. Hotel je městského rázu o malé kapacitě 40 pokojů. Hotelové pokoje jsou nově vybudované a komfortně vybavené pro pohodlný pobyt. V celé budově je Wifi internet zdarma. Je možnost využít parkoviště ve dvoře za hotelem nebo v podzemních garážích. Nabízíme možnost využití prádelny. Jako službu nabízíme zajištění půjčovny vozu nebo objednání spolehlivé taxi služby.

HOTEL HARFA ubytování v hotelu

V nabídce hotelu Harfa najdete 44 moderně zrekonstruovaných pokojů třech kategorií. Pokoje Superior, Rodinný dvoupokojový apartmán a Dvoupokojový apartmán s kuchyňkou. Všechny pokoje odpovídají tříhvězdičkové hotelové úrovni. Interiér pokojů Superior aRodinný dvoupokojový apartmánje v šedobílé barvě v kombinaci s moderním nábytkem a vybavením, a vytváří útulnou atmosféru a jedinečný styl. Všechny pokoje jsou s komfortním sociálním zařízením, prostornou manželskou postelí nebo oddělenými postelemi, televizí s plochou obrazovkou, pracovním stolem a připojením k internetu. Na pokojích je k dispozici láhev minerální vody, kávový a čajový servis nebo kvalitní kosmetické přípravky. Všem hotelovým hostům je k dispozici recepce a směnárna s 24 hodinovým provozem, úschovna zavazadel, poskytování turistických informací a podzemní garáž nebo hlídané venkovní parkoviště za příplatek.

Recepce

Recepce je otevřena 24/7.

Gastronomie

V hotelu není poskytováno jídlo, je však možnost v nedalekém hotelu a nebo doporučujeme využití místních restaurací v okolí do 300m.

Okolí hotelu a Praha

Hotel Harfa najdete v Praze 9 - Libni, jen pár kroků od tramvajové zastávky Divadlo Gong nebo stanice metra Českomoravská, odkud se bez přestupů dopravíte za několik minut do historického centra Prahy. V docházkové vzdálenosti od hotelu se nachází například obchodní centrum Harfa, O2 Arena nebo hezky udržovaný park Podvinný mlýn. Okolí hotelu je čistě městská zástavba s množstvím obchodu, restaurací, divadel, a sportovního vyžití. Autem, nebo městkou hromadnou dopravou se pohodlně dopravíte na letiště (asi 30 minut jízdy) nebo do centra města (10 minut). V centru Prahy, byste neměli vynechat prohlídku Národního divadla, Orloje, Karlova mostu, Pražského hradu, Lorety, Katedrály sv. Víta, Petřínské rozhledny, Strahovského kláštera a mnoho další zajímavých míst a památek.

Rezervovat ubytování v HOTEL HARFA - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah