APARTMÁN ELIŠKA - Praha

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmán je v perfektním stavu po kompletní rekonstrukci na velmi klidném místě mimo hlavní silnice, v tichém prostředí samotného objektu i bytové jednotky. Při rekonstrukci byly použity výhradně ekologické materiály bez chemických přísad.

Z apartmánu, který se nachází ve 2. patře je moc hezký výhled do zeleně. Světlý, jižně situovaný a odhlučněný apartmán je vybaven eurookny s předokenními roletami pohlcujícími teplo.

APARTMÁN ELIŠKA ubytování v apartmánu

Veškeré moderní zařízení je zcela nové. Mezi vybavení patří TV s velkou plochou obrazovkou, v předsíni je prostorná vestavěná skříň, kompletně vybavená kuchyň se všemi moderními přístroji (toustovač, sendvičovač, topinkovač, mikrovlnná trouba, samostatný plynový sporák včetně myčky nádobí).

U jídelního stolu v kuchyňském koutě, stejně jako v sedačce můžete v případě pracovního pobytu nerušeně pracovat, protože zásuvky jsou opatřeny přepěťovou ochranou. V koupelně s prostorným sprchovým koutem jsou k dispozici fén, ručníky, šampon, sprchový gel a krém na ruce. To vše včetně povlečení je v ceně. Výhodou je samostatná toaleta. V apartmánu je možné používat ALARM.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN ELIŠKA - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah