VILLA OLIVIA - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více ve vile

Popis ubytování

Kvalitní zázemí ve stylovém prostředí nabízí Hotel Villa Olivia v Praze. Hotel vám poskytne ubytování v příjemné vilové čtvrti, nadosah centra hlavního města.

Hotel tvoří dvě citlivě zrekonstruované vily ve vkusně upravené zahradě s otevřeným bazénem a letním grillem pro příjemné strávení volného času. Rodinná atmosféra je významné plus, které vám velké a neosobní pražské hotely nabídnout nemohou. U nás nebudete číslo, ale vážený a milý host.

Parkování v uzavřeném objektu - zdarma.

Hotelové taxi Vás kdykoliv dopraví na letiště, nádraží či do centra Prahy.

VILLA OLIVIA ubytování ve vile

V nadstandardně a vkusně vybavených pokojích či apartmá se budete cítit jako doma. Součástí vybavení každého pokoje je televizní přijímač s deseti programy, rozhlas, telefon a také vlastní sociální zařízení se sprchou nebo vanou. Možnost přistýlky je také samozřejnou součástí nabídky našich služeb.

Gastronomie

V ceně za ubytování je zahrnuta také bohatá snídaně formou švédského stolu, která se podává pravidelně mezi 7.00 a 10.00 hodinou ranní. K dispozici je také neustále střežené a uzavřené parkoviště. Naše hotelové taxi Vás kdykoliv dopraví na letiště, nádraží či do centra Prahy.

Rezervovat ubytování v VILLA OLIVIA - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah