HOTEL A VALAŠSKÝ ŠENK OGAR - Luhačovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel a valašský šenk OGAR - masáž těla i ducha! Rodinný hotel nabízí místečko, kde si můžete odpočinout, posedět a dobře se najíst, nebo si poslechout dobrou muziku a ubytovat se v moderních a pohodlných pokojích s veškerým vybavením. V našem wellness centru se můžete ozdravit ve finské sauně nebo při relaxační masáži. Ve Valašském šenku, který nerozeznáte od pravé valašské hospody, pro Vás připravujeme chutné speciality valašské, ale i mezinárodní kuchyně. A aby Vám ještě více chutnalo, zahrají Vám naši nejlepší muzikanti. Jarek Nohavica po návštěvě Ogaru řekl: "Kdo tam nebyl, neuvěří! " Těšíme se na Vás! ! !

"OGAR"se nachází na jihovýchodě Moravy na samé hranici chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty, v největších moravských lázních Luhačovice. Hotel nabízí ubytování ve 20ti dvoulůžkových, třílůžkových pokojích a apartmánech. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastní vanou nebo sprchovým koutem a WC. V pokojích jsou televizory se satelitním přijímačem. Stravování je zajišteno v nově zrekonstruované restauraci "Valašský šenk".

Dopřejte svému tělu, mysli a svým smyslům potěšení v naše wellness centru, protože každý den bychom měli zažít něco příjemného.
Nabízíme Vám:
Relaxační masáže, které jsou velmi účinné v boji s každodenním stresem.
Finskou saunu, která dokonale pročistí Váš organismus.

Můžete u nás zdarma využít WI-FI připojení a parkování.

HOTEL A VALAŠSKÝ ŠENK OGAR ubytování v hotelu

Kromě standardních komfortně vybavených dvou až tří lůžkových pokojích nabízíme pobyt v pokoji s vířivou vanou, kde uvolníte ztuhlé svaly, ulevíte bolavým zádům, napětí povolí. Originální je též pobyt v novém apartmá, který se běžně využívá jako svatební, ale i pobyt ve valašské jizbě, kde na Vás dýchne atmosféra minulých dní.

Recepce

Nonstop.

Gastronomie

"Valašský šenk" je svým originálním prostředím vhodný pro společenské posezení, pořádání večerů u cimbálu a dalších komorních kulturních akcí. Podávají se zde jídla valašské i mezinárodní kuchyně na vysoké úrovni a ve velmi dostupných cenách. Kmotry "Valašského šenku" OGAR jsou významné osobnosti - Jarmila Šuláková a Jiří Pavlica, kteří hotel řádně pokřtili pravou valašskou slivovicí.

Pro pořádání oslav, svatebních hostin a konferencí je k dispozici nově rekonstruovaný sál a dva salonky. Kapacita sálu je 90 osob, kapacita salonků je 30 osob. Při příležitosti konferencí a školení je k dispozici technické vybavení a všechny místnosti dovolují více možností uspořádaní stolů a židlí. Sál i salonky lze vzájemně propojit, proto je jejich kapacita maximálně variabilní.

Okolí hotelu a Luhačovice

Hotel a valašský šenk Ogar je situován cca 500 m od přehrady, kde je i nově zbudovaný aquapark, v klidné části městyse Pozlovice. K lázeňské kolonádě, vzdálené 3 km od hotelu, se dostanete buď procházkou malebnou krajinou, či pomocí městské dopravy, jejíž zastávka zastávka se nachází přímo před hotelem.

Rezervovat ubytování v HOTEL A VALAŠSKÝ ŠENK OGAR - Luhačovice

Nejbližší ubytování v Luhačovicích a okolí

Ubytování Luhačovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah