HOTEL ADAMANTINO - Luhačovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Adamantino se nachází přímo na břehu Luhačovické přehrady v Luhačovicích, městysu Pozlovice v Chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty.

Hotel Adamantino nabízí ubytování přímo na břehu Luhačovické přehrady.

K vybavení patří restaurace, kterou lze použí i jako kongresový sál s kapacitou 200 osob, snack bar, aquacentrum, parkoviště. Ve čtyřech stylově zařízených saloncích lze pořádat různá školení, kurzy, oslavy či rodinné akce. Součástí aquacentra je bazén, sauna, vířivka, masáže, stolní tenis a biliard, tenisové hřiště s umělým povrchem. Přímo u hotelu jsou taktéž cvičící fitness stroje a dětšké hřiště. Hotel je vhodným místem pro rodinnou dovolenou, odpočinkový pobyt i kongresovou turistiku. Aquacentrum se nachází přímo v komplexu hotelu Adamantino.

HOTEL ADAMANTINO ubytování v hotelu

Hosté si mohou vybrat z ubytování ve dvoulůžkových pokojích či třílůžkových pokojích. Pokoje jsou standardně vybaveny telefonem, wifi připojením plochou TV a vlastním sociálním zařízením.

Recepce

Recepce hotelu je k dispozici 24 hodin denně.

Gastronomie

Hotel disponuje vlastní restaurací a snack barem. V prostorách restaurace se nachází také taneční parket.

Okolí hotelu a Luhačovice

Hotel se nachází přímo na břehu Luhačovické přehrady, které lze celá objet na jídzním kole či kolečkových bruslích. Pro sportovní nadšence je připraven krytý bazén, tenisový kurt s umělým povrchem či volejbalové hřiště. Přímo u hotelu je nově zbudované dětské hřiště a a stezka zdraví - posilovací venkovní stroje.

Rezervovat ubytování v HOTEL ADAMANTINO - Luhačovice

Nejbližší ubytování v Luhačovicích a okolí

Ubytování Luhačovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah