HOTEL CENTRAL - Český Těšín

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Central se nachází přímo v centru města. Hotel je nově zrekonstruovaný. Provoz na recepci je NON-STOP. Možnost platit platebními kartami. Ceny pokojů jsou od 800, - kč za pokoj. Při delším pobytu nebo pro větší skupinu, možnost slevy. Parkování je zdarma před hotelem nebo v hotelovém dvoře, který se na noc zamyká. Připojení pomocí Wi-Fi sítě na celém hotelu i v restauraci zdarma.

10 důvodů, proč budete s ubytováním v hotelu Central spokojeni 1) Komfort a soukromí – Hotel je po rekonstrukci, pokoje jsou nově vybavené. Sociální zařízení je pro každý pokoj samostatné, v apartmánech jsou minibary a koupelny jsou vybaveny rohovou vanou. 2) Hotel se náchází přímo v centru města 5 min. chůze od vlakového i autobusového nádraží a 10 min. pěší chůze k polským hranicím. 3) Kapacita hotelu je 61 osob. 2× apartmán, 5× třílůžkový pokoj, 21× dvoulůžkový pokoj. Cena je od 800, - za pokoj, na jednu noc. 4) TV + satelit – Před spaním si můžete vybrat ze široké nabídky televizních programů, signál přijímáme satelitem. 5) Internet – V hotelu Central považujeme Wi-Fi připojení k internetu zdarma za samozřejmé, nemáte-li s sebou notebook, lze si zajít na internet zdarma v recepci. 6) Bezpečné parkování – Kromě parkování před hotelem mohou naši hosté parkovat na dvoře hotelu, toto parkoviště se na noc uzamyká a je zdarma. 7) Non-stop recepční služba – 24 hodin denně je recepční služba připravena Vám poradit a pomoci. Seženete zde také alkoholické i nealkoholické nápoje a cukrovinky. Zajistí sekretářské služby. 8) Sekretářské služby – Rádi Vám v recepci poskytneme telefon i fax, zajistíme kopírování, vyřídíme vzkazy nebo domluvíme přistavení taxi. 9) Komfort i pro kojence a batolata – Pro rodiny s malými dětmi vám připravíme dětskou postýlku na pokoj (do 3 let) - zdarma. 10) Zvířat se nebojíme - Rádi Vás ubytujeme i s domácími mazlíčky za poplatek 200 Kč/noc. 11) Mexická restaurace – V restauraci Cascada servírujeme českou i světovou kuchyni. Připravíme Vám lahodnou snídani, steak k obědu, tiramisu ke kávě i nejlepší česká piva po večeři. 12) Profesionalita – Chceme svým hostům nabízet prvotřídní služby. Pokusíme se vyhovět každému přání, se kterým se na naše zaměstnance obrátíte.

HOTEL CENTRAL ubytování v hotelu

Celkem máme 28 pokojů pro 61 osob + 1× přistýlka (za 200 Kč/noc bez snídaně) : 2× apartmán (prostorný pokoj se skříněmi, stolem a křesly, minibarem, rohovou vanou a fénem), 5× třílůžkový pokoj (prostorný pokoj se skříněmi, stolem a křesly, fénem) 7× dvoulůžkový pokoj - standardní (prostorný pokoj se skříněmi, stolem a křesly, fénem) 14× dvoulůžkový pokoj - malý (netradiční vchod do koupelny pokoje a pak samostatný pokoj - menší pokoj bez skříně - pouze věšáky a jedno křesílko) Každou rezervaci držíme do 18.00 hod. V případě, že dorazíte později, informujte o tom prosím recepci, která je do 22:00 hod.

Recepce

Recepce je otevřena od 6:00 do 22:00 hod.

Gastronomie

Restaurace La Cascada, v hotelu Central. Stylová restaurace poskytuje hostům snídaně, které si můžete zakoupit za 120, -/osoba.

Rezervovat ubytování v HOTEL CENTRAL - Český Těšín

Nejbližší ubytování v Českém Těšíně a okolí

Ubytování Český Těšín

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah