PENZION NA CYMBÁLKU - Třanovice

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Na Cymbálku se nachází v obci Třanovice - mezi městy Frýdek-Místek a Český Těšín. Nabízí komfortní ubytování, saunu, vlastní parkoviště a WiFi připojení.

Penzion Na Cymbálku se nachází v obci Třanovice - mezi městy Frýdek-Místek a Český Těšín. Penzion nabízí komfortní ubytování v dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky. Pro hosty je k dispozici sauna, vlastní parkoviště a WiFi připojení.

Penzion je ideální volbou ať už jedete na obchodní cestu nebo relaxační dovolenou. Vychutnáte si nádherné prostředí podhůří Beskyd, Žermanickou a Těrlickou přehradu a mnoho turistických, cykloturistických a v zimě pak běžkařských stezek. Na své si u nás příjde opravdu každý.

PENZION NA CYMBÁLKU ubytování v pensionu

Moderně vybavené pokoje poskytují komfortní ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích s možností přistýlky. K dispozici jsou pokoje typu TURIST, KOMFORT a LUX.
LUX je dvoulůžkový pokoj manažerského typu, který má obývací část s jednací místností oddělenou od ložnice.
Každý pokoj má vlastní sociální zařízení. Pokoje jsou vybaveny televizí, rádiem a připojením k Internetu. Na Cymbálku Vám nabízí komfortní ubytování ve čtyřech nadstandardních dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky. Pokoje mají vlastní sociální zařízení a jsou vybaveny televizí, připojením k Internetu a rádiem. Dvoupokojové apartmá navíc disponuje jednací místností. Penzion poskytuje přístupný internet - wifi připijení na každém pokoji. Pro ubytované hosty je k dispozici sauna a vlastní parkoviště. V penzionu Na Cymbálku není možnost stravování, v okolí však najdete spoustu skvělých restaurací.

Okolí pensionu a Třanovice

Poloha obce Třanovice v krásném prostředí podhůří Beskyd a nedaleko rekreačně využívaných vodních nádrží Žermanická a Těrlická přehrada vytváří dobré podmínky nejen pro klidný odpočinek na Vašich obchodních cestách, ale také pro relaxační pobyt.
Obcí vede několik turistických a cykloturistických stezek (např. značená cyklotrasa č. 6125), které spojují okolní města s atraktivním územím Moravskoslezských Beskyd. V zimně nabízí Beskydy výborné možnosti pro sjezdové i běžecké lyžování. Golfisté jistě ocení jen asi 6 km vzdálené golfové hřiště v Ropici - Ropice Golf Course a Golfový In-Door.

Rezervovat ubytování v PENZION NA CYMBÁLKU - Třanovice

Nejbližší ubytování v Třanovicích a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah