MOTEL TURIST - Dolní Tošanovice

Více o motelu

Popis ubytování

Motel Tošanovice se nachází na silnici R 48 z Frýdku Místku do Českého Těšína. Nabízíme ubytování ve vybavených pokojích i restauraci.

Motel Tošanovice nabízí ubytování ve 14 dvoulůžkových a 4 třílůžkových pokojích vybavených vlastním sociálním zařízením, TV + SAT a telefonem.

Pokud hledáte penzion jistě vás uspokojí naše smluvní nabídka pro dlouhodobé ubytování. Jsme schopni nahradit i ubytovnu pro vaše zaměstnance, kteří jsou nuceni se pracovně zdržovat ve městech Třinec, Český Těšín, Havířov, Ostrava, Frýdek-Místek a jejich okolí. U motelu je dvojgaráž, která se dá využít i pro uskladnění materiálu a nářadí.

V našem podniku jsme schopni udělat rodinné oslavy a firemní akce se slavnostním obědovým menu a odpoledním rautem s možností ubytování a hudební produkcí.

V budově je zdarma WIFI připojení.

Nově budovaná továrna v Nošovicích je od Motelu Tošanovice vzdálena 5 km.

MOTEL TURIST ubytování v motelu

Dvojlůžkový pokoj:

14 pokojů - elektrická zásuvka, umývadlo, WC, lednička, sprcha, TV se satelitním příjmem, zdarma WIFI připojení, centrální vytápění.

Trojlůžkový pokoj:

4 pokoje - možná přistýlka, elektrická zásuvka, umývadlo, WC, lednička, sprcha, TV se satelitním příjmem, zdarma WIFI připojení, centrální vytápění.

Recepce

0:00 - 24:00

Gastronomie

Naše restaurace poskytuje snídaně od 7:30 do 10:00, obědy a večeře od 10:00 do 21:00. Kuchyň je zaměřena na levná a chutná hotová jídla denní nabídka z více než deseti hotových jídel, ale umíme i minutkové speciality. Pro vegetariány vedeme i bezmasá jídla. Po telefonické domluvě jsme schopni obsloužit a připravit oběd pro celý zájezd 40 až 60 osob do jedné hodiny od příjezdu.

Rezervovat ubytování v MOTEL TURIST - Dolní Tošanovice

Nejbližší ubytování v Dolních Tošanovicích a okolí

Ubytování Dolní Tošanovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah