APARTMÁN RELAX - Český Těšín

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Jedinečný privátní wellness apartmán Relax vám nabízí odpočinek ve finské sauně nebo hydromasážní vířivé vaně se zaručenou maximální diskrétností.

Náš apartmán je vybaven privátním wellness, velkou postelí, kuchyňkou s espressem a dalšími prvky, jako klimatizace, LCD televize, minibar nebo ozvučení, které vám umožní nenahraditelný klid a pohodu.

Prostory apartmánu Relax jsou vybaveny nejnovější hydromasážní vanou s funkcí jedninečné vzduchové masáže. To vše bez rizika styku s bakteriemi a kvasinkami.

Finská sauna je jedním z prvků relaxace v apartmánu Relax. Dosahuje nejčastěji teplot okolo 90°C. Samozřejmostí jsou klasická polévací kamna.

U nás můžete poznat účinky chromoterapie na vaše tělo a duši.

V cené pobytu máte k dispozici ručníky, osušky, 2× eapresso a 2× vodu. Též je v ceně zahrnuta sada ložního prádla i lahev sektu.

Parkování je možné přímo před budovou nebo v okolních ulicích na vyhrazených parkovacích místech.

APARTMÁN RELAX ubytování v apartmánu

Apartmán je vybaven pro dvě osoby a disponuje velkou manželskou postelí.

Gastronomie

K dispozici je malá kuchyňka s espressem. Nejbližší restaurace se nachází do sta metrů od objektu.

Okolí apartmánu a Český Těšín

Město Český Těšín leží na česko-polské státní hranici a je propojeno s Polským městem Cieszyn. V samotném Českém Těšíně můžete navštívit most Družby, který spojuje českou a polskou část Těšína. Dominantou Těšinského námeští je poté neorenesanční radnice. Ve městě nalezneme i památky odkazující k početné židovské populaci, např. bývalou ortodoxní synagogu, sochu sv. Jana Nepomuckého nebo Kostel Božského Srdce Páně. Město též nabízí velké možnosti sportování či nákupů. Na Polské straně se nachází město Cieszyn, kde též naleznete spoustu zábavy, sportovního využítí a tak i památek - zámek Myśliwski - Rezydencja Habsburgów. Nechybí ani sposuty turistický tras a cyklostezek.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN RELAX - Český Těšín

Nejbližší ubytování v Českém Těšíně a okolí

Ubytování Český Těšín

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah