FLIGHT PARK JAVOROVÝ - Třinec

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Flight Park Javorový se nachází v podhorské oblasti severozápadních Beskyd, hned vedle lanové dráhy na Javorový a paraglidingové přistávací plochy, s velkým parkovištěm, pro piloty, sportovce, rodiny s dětmi i milovníky přírody. Nový beskydský areál obsahuje ubytovací prostory s terasami, relax zónou, společnou kuchyní a jídelnou, výukové místnosti, kuchyň a bar s vnitřním i venkovním posezením, dětské hřiště, stájový kemp, hamaka zónou a pódiem pro hudební produkci. Ceny mírné, potenciál nevšední…

Centrální chata Flight Parku Javorový obsahuje ubytovací prostory s terasami, relax zónou, společnou kuchyní a jídelnou, výukové místnosti, kuchyň a bar s vnitřním i venkovním posezením, infocentrum, kancelář Beskydské školy létání, servisní středisko paraglidingového vybavení a WC se sprchou pro návštěvníky našeho kempingu a sportovce. Skutečnou zajímavostí je prostorná terasa, kterou doslova prorůstá a zároveň ji svými větvemi a listy chrání mohutný javor. Ten nám poskytuje nevšední kulisu při odpočinku ve Flight Parku Javorový. Terasa je exponována východním směrem, a tak si můžete vychutnat snídani s výhledem na východní stranu Javorového vrchu zahřívanou dopoledním sluncem.

FLIGHT PARK JAVOROVÝ ubytování v pensionu

Dvoulůžkový pokoj – dvě lůžka s možností přistýlky, záchod a sprcha, společná terasa se stoly a zahradními židlemi, společná kuchyň a jídelna (vařič, trouba, lednice), ohniště s letní kuchyní a grilem, společenská místnost pro děti s domácím kinem.
Třílůžkový pokoj – tři lůžka s možností přistýlky, záchod a sprcha, společná terasa se stoly a zahradními židlemi, společná kuchyň a jídelna (vařič, trouba, lednice), ohniště s letní kuchyní a grilem, společenská místnost pro děti s domácím kinem.

Gastronomie

V objektu se nachází bar. Hosté mají k dispozici plně vybavenou sdílenou kuchyň. Kuchyň je vybavena rychlovarnou konvicí, konvicemi na čaj či kávu, varnou deskou, myčkou na nádobí, mikrovlnnou troubou, toustovači a nádobím.

Okolí pensionu a Třinec

Flight Park Javorový se nachází na okraji města Třinec na hranici CHKO Beskydy. Hned u areálu se nachází lanovka na Javorový vrch. Okolí tedy nabízí nesčetné možnosti na výlety, procházky i sport.

Rezervovat ubytování v FLIGHT PARK JAVOROVÝ - Třinec

Nejbližší ubytování v Třinci a okolí

Ubytování Třinec

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah