HOTEL TŘINEC

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Třinec Vám nabízí příjemný komfort za velmi rozumnou cenu. Ať už jste v našem městě pracovně nebo kvůli pěší turistice po okolních Beskydských kopcích, u nás budete spokojeni. Nabízíme Vám ubytování jak v třípokojových bytech, tak ve dvoulůžkových a třílůžkových apartmánech.

Hotel Třinec se nachází poblíž centra města. Blízko něj je autobusová zastávka, hosté se tak mohou velice pohodlně dostat kamkoliv do blízkého i vzdálenějšího okolí. Vybavení hotelu Třinec je plně dostačující, samozřejmostí je například připojení na internet pomocí wi-fi. Poblíž hotelu je možnost parkování.

HOTEL TŘINEC ubytování v hotelu

Díky rozličnosti pokojů v Hotelu Třinec si vybere každý z Vás. Hotel Třinec má kapacitu 287 lůžek. K dispozici jsou jak apartmány, tak dvacet třípokojových bytů. V každém bytě i apartmánu je nově zrekonstruovaná koupelna, toalety a kuchyňka vybavená lednicí a vařičem. I díky tomu patříme mezi nejvýhodnější ubytování V Třinci

APARTMÁNY: 3× jednopokojový apartmán pro 2 osoby, 14× jednopokojových apartmánů pro 4 osoby, 1× nadstandartní třípokojový apartmán pro 6 osob, 3× třípokojové apartmány pro 6 osob. VYBAVENÍ APARTMÁNŮ: postele, noční stolky, noční lampičky, skříně, stůl, židle, rychlovarná konvice, televize, plně vybavená kuchyňská linka, lednice BYTY: 20× třípokojových bytů pro 10 osob. V každém bytě i apartmánu je nově zrekonstruovaná koupelna, toalety a kuchyňka vybavená lednicí a vařičem.
VYBAVENÍ 3-POKOJOVÉHO BYTU: postele, noční stolky, skříně, stůl, židle

Recepce

Recepce je otevřena nonstop.

Okolí hotelu a Třinec

sportovní areál, krytý bazén, letní koupaliště (300m) zimní stadion, fotbalový stadion (300m), golf, tenis, sauna, posilovna, bowling (300m), čerpací stanice Aral (200m), restaurace u FRANZ JOSEPHA (500m), Javorový vrch – lanovka (5km) krásné okolí Těšínských Beskyd

Rezervovat ubytování v HOTEL TŘINEC

Nejbližší ubytování v Třinci a okolí

Ubytování Třinec

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah