HOTEL BUCHLOVICE

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Buchlovice **** se nachází v Buchlovicích na úpatí malebného pohoří Chřiby a nabízí elegantní ubytování v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích nebo luxusních apartmánech.

K Hotelu Buchlovice **** patří i vlastní restaurace, která nabízí pestrou pletu pokrmů z české i mezinárodní kuchyně. V letním období hosté jistě ocení možnost stravování na slunečné terásce s krásným výhledem na malebné náměstí.

Parkování je možno přímo v areálu hotelu a hosté ho mají zdarma. Celý objekt je pokrytý WI-Fi signálem.

HOTEL BUCHLOVICE ubytování v hotelu

Hotel Buchlovice **** nabízí komfortní ubytování v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích a luxusních apartmánech. K dispozici je 19 pokojů s celkem 40 lůžky. Každý pokoj je vybaven kompletním sociálním zařízením, LCD televizí se satelitním a rádiovým příjmem, telefonem, minibarem. Součástí komfortního ubytování je rozsáhlá síť doplňkových služeb: recepce 24 hodin, room-service, wi-fi internet, bezbariérový přístup, výtah, prádelna, hotelový sejf, hotelový transfer. Součástí služeb je uzavřené parkoviště v areálu hotelu, pro hotelové hosty zdarma.

Recepce

Recepce je otevřena 24 hodin denně.

Gastronomie

Máme pro Vás prostřeno v útulné restauraci nacházejícího se nedaleko zámku a zámecké zahrady Buchlovice. Naši kuchaři Vám ochotně připraví předkrmy, polévky, saláty, minutky i hlavní jídla české i zahraniční kuchyně. Samozdřejmostí je i denní menu.
Plně klimatizovaná hotelová restaurace má kapacitu 60 míst. V létě můžete využít venkovní terasu s příjemným posezením a výhledem na malebné náměstíčko, zde je kapacita 80 míst.
V restauraci jsme schopni pro vás připravit jakoukoli akci, oslavu, svatbu, maturitní večírek, ples, raut a další druhy společenských akcí dle vašeho přání.

Okolí hotelu a Buchlovice

Hotel Buchlovice **** je ideálním výchozím bodem pro návštěvu blízkého hradu Buchlov.

Rezervovat ubytování v HOTEL BUCHLOVICE

Nejbližší ubytování v Buchlovicích a okolí

Ubytování Buchlovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah