PENZION V KOUTĚ - Zlechov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion v Koutě nabízí 4 moderně zařízené pokoje s celkem 12 lůžky. Jeden čtyřlůžkový a tři dvoulůžkové pokoje, možnost dvou přistýlek. Vnitřní prostory restaurace jsou plně klimatizované. Na zahrádce najdete i dětský koutek a stojan na kola. V blízkosti objektu je parkoviště!

Naše restaurace se nachází v obci Zlechov, která leží v podhůří Chřibů na hlavní křížovatce Uherské Hradiště – Velehrad – Buchlovice. Vznikla rekonstrukcí rodinného domu v roce 2002.
Nabízí posezení pro 45 osob a v letních měsících dalších 40 míst na zahrádce.

PENZION V KOUTĚ ubytování v pensionu

V každém apartmánu je zdarma k dispozici WiFi přístup k internetu, stejně jako v celém objektu Kavárny. Všechny pokoje mají koupelnu, WC, TV, rychlovarnou konvic (pokoj č. 3 a 4 mají toto společné).

Gastronomie

Naše restaurace se nachází v obci Zlechov, která leží v podhůří Chřibů na hlavní křížovatce Uherské Hradiště – Velehrad – Buchlovice. Vznikla rekonstrukcí rodinného domu v roce 2002.
Nabízí posezení pro 45 osob a v letních měsících dalších 40 míst na zahrádce. Restaurace nabízí příjemné posezení a domácí atmosféru s kachlovými kamny.

Okolí pensionu a Zlechov

Hrad Buchlov je královský hrad stojící na jednom z nejvyšších kopců Chřibů (520 m n. m.) nad městečkem Buchlovicemi a zdaleka viditelný v širokém údolí Hrad je ve vlastnictví státu a je spravován Národním památkovým ústavem.

Rezervovat ubytování v PENZION V KOUTĚ - Zlechov

Nejbližší ubytování Zlechov a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah