HOTEL BUCHLOV - Buchlovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Buchlov nacházející se přímo pod hradem Buchlov nabízí široký výběr pokojů. Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, LCD TV, WI-FI zdarma, lednicí, vysoušečem vlasů. V prostorách hotelu se nachází jak restaurace, tak venkovní terasa. V letní sezóně je k dispozici venkovní bazén a po celý rok lze využít whirlpool i saunu.

Stylový hotel Buchlov, který je součástí romantické, chráněné krajinné oblasti Chřibů nabízí příjemné podmínky pro relaxační a terapeutické pobyty, školení, konference, oslavy, svatby, dětské pobyty, sportovní soustředění či pracovní posezení. Hrad Buchlov leží jen pár kroků od hotelu, po cestách a cestičkách můžete dojet nebo dojít do Buchlovic, popřípadě k některému z přístavišť na populárním „Baťáku". Značené cyklotrasy Vás provedou mezi vinicemi až do vinařských obcí nebo ke slavným Mařatickým sklepům. Z Hotelu Buchlov můžete vyrážet do všech světových stran a těšit se, až slováckou krajinu zahalí paní zima. Pak vezměte běžky nebo sjezdovky a přijeďte znovu poznávat možnosti, které Hotel Buchlov a  Slovácko nabízejí.

Hotel Buchlov nabízí široký výběr pokojů v té nejlepší kvalitě. Všechny pokoje a apartmány jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, LCD televizorem, WiFi připojením na internet, vysoušečem vlasů. Pro nejmenší k dispozici dětská postýlka.
Příjemné prostředí Wellness Spa Vás překvapí jednoduchostí a účelností. Můžete si sami zvolit, zda dáte přednost relaxaci ve skupině svých přátel, kamarádek nebo rodiny, čili relaxaci otevřené ve společných prostorách, anebo si vyberete místo pro chvilky relaxace v soukromí. Hotelové wellness nabízí služby s denními a půldenními procedurami, masážemi, sauny, whirlpool a kromě toho také venkovní vyhřívaný bazén.
Pokud hledáte klidné a příjemné prostředí, kde plánovat další konferenci, pracovní setkání či školení, Hotel Buchlov nabízí ideální prostory k uspořádání těchto akcí. Pro firmy jsou připraveny dva konferenční sály, které lze rychle a snadno změnit ve společenské salony vhodné pro oslavy, rauty, firemní akce a podobně. Budete mít přístup k nejmodernějšímu audiovizuálnímu vybavení jako jsou projektory, LCD televize, DVD přehrávač, WiFi připojení na internet. Parkování zajištěno na parkovišti hotelového areálu.

Gastronomie

Snídaně formou bufetu je zahrnuta v ceně ubytování. Ve stylové restauraci můžete prožít ten pravý kulinářský zážitek, je kladen důraz na čerstvost a kvalitu produktů, menu je složeno z oblíbených pokrmů z české a mezinárodní kuchyně.

Okolí hotelu a Buchlovice

Chcete za památkami? Hrad Buchlov leží jen pár kroků od hotelu, po cestách a cestičkách můžete dojet nebo dojít do Buchlovic, popřípadě k některému z přístavišť na populárním „Baťáku“

Chcete za vínem? Značené cyklotrasy Vás provedou mezi vinicemi až do vinařských obcí nebo ke slavným Mařatickým sklepům.

A co Velehrad, Modrá, Tupesy? Památky, skanzen, keramika …. Možností je nepřeberné množství.

Rezervovat ubytování v HOTEL BUCHLOV - Buchlovice

Nejbližší ubytování v Buchlovicích a okolí

Ubytování Buchlovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah