PENSION BUCHLOVSKÝ DVŮR - Hluk

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Buchlovský dvůr, skrytý v samém srdci mystických Chřibů pod tajemným hradem Buchlov, je oázou pro návštěvníky regionu Slovácko hledající pohodu pro svou znavenou duši i tělo. Jiskřivý vzduch, naplněný vůní zdravých lesů, terény vybízející k různým sportovním aktivitám a zázemí s nádechem historie.

Penzion Buchlovský dvůr je historicky spjat s hradem Buchlov, který se nachází asi 100 m od penzionu. Účelně vybavený penzion nabízí prostor pro strávení rodinné dovolené. Stane se výchozím bodem Vašich výprav za historií a poznáním, či základnou, ze které budete vyrážet po nepřeberném množství turistických a cyklistických tras na zajímavé výlety po okolí. Na své si přijdou také milovníci houbaření, místní lesy jsou považovány za houbařsky nejatraktivnější lokalitu v širokém okolí a ukrývají ty největší exempláře.

Příjemné posezení u ohně znásobí atraktivita historických kamenných zdí. Terasa Vám pak nabídne přímo pohádkový výhled. V přízemí je dále k dispozici recepce, úschovna kol, lyží a dalšího sportovního vybavení. Na zahradě je připraveno ohniště s posezením.

Na zahradě je k dispozici venkovní posezení pod pergolou.

PENSION BUCHLOVSKÝ DVŮR ubytování v pensionu

K dispozici je stylové ubytování v osmi apartmánech. Každý apartmán je vybaven vlastní koupelnou se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou. Všechny apartmány mají také vybavenou kuchyňskou linku, jídelní stůl s židlemi a televizi.

Gastronomie

Strava v ceně ubytování zahrnuta NENÍ. Všechny apartmány ovšem mají plně vybavenou kuchyňku uzpůsobenou pro vlastní vaření (dvouplotýnkový vařič, lednice, dřez, rychlovarná konvice). V blízkosti penzionu se také nachází restaurace i hospoda s možností celodenního stravování.

Pro všechny hosty penzionu je připravena velká společenská místnost v rustikálním stylu s krbem, starodávnou pecí a tradičním šporákem, na kterém se dají vykouzlit nevšední místní speciality.

Okolí pensionu a Hluk

V zimním období jsou okolní terény vhodné na běžky, či lyže. Rybník u penzionu poslouží jako přírodní kluziště. Pro ty největší lenochy, dychtící však po poznání, jsou vhodné atraktivní výlety balonem či vrtulníkem po krásách Slovácka. Lákavým zážitkem pro návštěvníky se jistě stanou mnohé kulturní akce na hradě samém či v okolí (divadla, koncerty, jarmarky, folklór)

Rezervovat ubytování v PENSION BUCHLOVSKÝ DVŮR - Hluk

Nejbližší ubytování Hluk a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah