CHATA POD BŘESTECKOU SKALOU - Břestek

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Turistická chata Pod Břesteckou skalou nabízí ubytování na tichém a klidném místě v malebné přírodě na úpatí Chřibských lesů.

Rekreačně sportovní areál s turistickou chatou leží na křižovatce turistických a cyklistických tras. U nás se nacházíte v srdci Slovácka, kousek od královského města Uherské Hradiště či proslulého Velehradu. To vše dělá z naší chaty ideální výchozí bod pro Vaše výšlapy, cyklovýlety, lezecké výstupy a jiné sportovní nebo rekreační aktivity v blízkém i vzdálenějším okolí.

Ubytovat se u nás můžete v 11 dvoulůžkových pokojích. Nejsme hotel ani penzion, takže televize u nás na pokojích nenajdete.

Celý areál je pokryt bezplatným Wi-Fi připojením, k dispozici je prostor pro úschovu a uzamčení kol, volné chvíle si můžete zkrátit v herně při hraní fotbálku, šipek či jiných společenských nebo venkovních her.

CHATA POD BŘESTECKOU SKALOU ubytování v pensionu

Každý pokoj má své vlastní sociální zařízení s WC a sprchou, ledničku, samozřejmostí je ložní prádlo a osuška s ručníkem.

Gastronomie

Hospoda Pod Skalou dýchá velmi bohatou historií, na kterou se snaží navázat i nově zrekonstruovaná budova. Odjakživa bylo místo "Pod Skalou" základnou pro setkávání místní chatařů, sportovců, turistů a milovníků přírody.

Dnes jsme k těmto nostalgickým vlastnostem hospody přidali i lahodné čepované pivo ze Svijanského pivovaru, čepovanou Kofolu originál a fairtraidovou kávu a horké nápoje.

Nový kabát dostala i kuchyně, ve které si určitě vyberete něco na zahnání hladu nebo jen tak k zakousnutí.

Co bychom u nás obzvláště vyzdvihli je Podskalské grilování - pod tímto názvem se neskrývá nic jiného než 3 samoobslužné grily, rozmístněné po areálu. Ptáte se, jak tahle novinka funguje? Zkrátka, každý si sám ugriluje to, na co má zrovna chuť. U naší obsluhy si můžete zakoupit nakládané maso dle denní nabídky, domácí klobásky, trampská cigára, špekáčky, anebo si přinesete svoje vlastní ingredience či grilované pochoutky, a od nás už jen objednáváte, co vypijete!

Rezervovat ubytování v CHATA POD BŘESTECKOU SKALOU - Břestek

Nejbližší ubytování v Břestku a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah