UBYTOVÁNÍ U KLOUČKŮ - Potvorov

Více o pensionu

Popis ubytování

Ubytování je umístěno na nerušném místě několik set metrů od hlavní silnice procházející vesničkou Potvorov.

V současné době jsou pro Vás připraveny dva krásně vybavené apartmány s kapacitou 2-4 (5) a 2-7 osob. Oba apartmány mají vlastní zastřešený balkón, z kterých se naskýtá krásný pohled na unikátní románský kostel ze 12. století a do okolí.

UBYTOVÁNÍ U KLOUČKŮ ubytování v pensionu

​Apartmán A: Jedná se o větší apartmán (56 m2), kde jsou Vám k dipozici 2 pokoje. Jeden třílůžkový s palandou a samostatnou postelí a druhý čtyřlůžkový s plochou televizí. Součástí je velká koupelna s vanou a oddělenou toaletou a vybavená kuchyně.
Apartmán B: V tomto menším apartmánu (36 m2) je Vám k dispozici 1 čtyřlůžkový pokoj s plochou televizí a koupelnou, oddělená vybavená kuchyně s jídelnou a s pohodlnou rozkládací pohovkou, vhledem k délce, je na spaní vhodná spíše pro děti. Právě z tohoto apartmánu můžete obdivovat kostel, který tu stojí již zhruba 800 let.
Volný čas je možno v létě trávit na přilehlých zahradách, kde je umístěn bazén a betonový zahradní gril na dřevěné uhlí. K dispozici je krytá pergola, kde je umístěn stůl pro stolní tenis a stolní fotbálek. Na druhé straně zahrady jsou pro děti umístěny houpačky se skluzavkou, zahradní domeček pro děti, trampolína, ohniště pro opékání a druhý zahradní gril na dřevěné uhlí s udírnou.

Rezervovat ubytování v UBYTOVÁNÍ U KLOUČKŮ - Potvorov

Nejbližší ubytování Potvorov a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah