PENZION RUDOLF II. - Plasy

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Po čas zavřených restaurací (z důvodu vládních opatření) jsou snídaně zrušeny. Bude odečteno z celkové ceny. Od 21. 5. 2021 budou snídaně opět zavedeny. Děkujeme za pochopení.

Barokní Penzion Rudolf II. se nachází v  malebném údolí města Plas, které je vyhlášeno svou pestrostí kulturních památek a  překrásnou přírodní scenérií. Nabízíme 17 pokojů dále je k dispozici Restauracie, bar, minigolf, ZOO Park, Sál na pořádání akcí a svateb, Wellness a fitness.   Součástí Penzionu v arelálu kláštera je zrekonstruovaný bývalý Knížecí pivovar kancléře Metternicha, kde je možno ochutnat naše skvělé pivo a podivát se na jeho výrobu.

Barokní Penzion Rudolf II. se nachází ve městě Plasy na Severním plzneňsku 25km od Plzně. Kapacita je 44 lůžek.   Internet je na všech pokojích a v celém areálu zdarma.   Parkování je u objektu také zdarma a snídaně je za poplatek.   v areálu se nachází  Restaurace Rudolf II. s kapacitou 45 míst a terasou se 60 místy, bar Palírna u Rytíře s kapacitou 50 míst a zahradní terasou s 50 místy. Korunovační Sál na pořádání akcí a svateb s kapacitou 100 míst a letní terasou s kapacitou 100 míst, Wellness s finskou, parní a infra saunou, výřivkou, zážitkovými sprchami a rybami garra rufa a fitness, dále je v areálu Fantasy park - Hřiště s 18 jamkami   obsahuje tři atrakce v jednom Andventure golf, ZOO a botanická zahrada. snažíme se, aby ve všech zemích byla fauna a flóra, která tam patří. Stejně tak i stylová hudba odpovídající místním tradicím. V ZOO parku se nachází také mnoho zajímavých zvířat např. Tygři, klokani, opice, surikaty lvi, papoušci, rysové, nosálové, sovy atd. V blízkosti Penzionu v arelálu kláštera jsme zrekonstruovali bývalý Knížecí pivovar kancléře Metternicha, kde je možno ochutnat naše skvělé pivo a podivát se na jeho výrobu.

PENZION RUDOLF II. ubytování v pensionu

Všechny pokoje jsou vybaveny televizí se satelitním příjmem českých, anglických, německých a holandských programů. K dispozici je zdarma vysokorychlostní připojení k internetu a rádio.

Pokoj č. 1 je dvoulůžkový, koupelna je vybavena sprchovým koutem, umyvadle a WC. Pokoj č. 2 je dvoulůžkový, koupelna je vybavena rohovou vanou, umyvadlem, WC se sprchovou hadicí. Pokoj č. 3 je dvoulůžkový s možností dvou přistýlek. Koupelna je vybavena vířivou vanou, umyvadlem, WC a bidetem. Pokoj č. 4 je dvoulůžkový s možností přistýlky. Koupelna je vybavena rohovou vanou, umyvadlem, WC a bidetem. Pokoj č. 5 je dvoulůžkový s možností přistýlky. Koupelna je vybavena rohovou vanou, umyvadlem, WC a bidetem. Pokoje č. 9, 11,15, 17 jsou dvoulůžkové s oddělenými postelemi vybaveny tv, vlastní koupelnou se sprchovým koutem. Pokoje č. 7, 8, 10, 13, 14, 16 jsou trojlůžkové s dvěma palandami a jednou samostatnou postelí  vybaveny tv, vlastní koupelnou se sprchovým koutem. Pokoje č. 6, 12 jsou čtyřlůžkové  s dvěma palandami vybaveny tv, vlastní koupelnou se sprchovým koutem.

Recepce

16.00 - 22.00

Gastronomie

Resturant má kapacitu 45 míst, včetně nekuřackého salonku. V létě je k dispozici terasa o celkovém počtu 60 míst.

Našim milým hostům mistr kuchař rád připraví pečenou křepelku na černém pivu, bažanta na červeném víně a pro větší společnost pečené uzené selátko.

Velké množství specialit z  drůbežího, vepřového, hovězího, rybího masa a zvěřiny, upravené dle originálních   receptů potěší každého opravdového gurmána.

 

Okolí pensionu a Plasy

V okolí Plas je mnoho turistických zajímavostí a kulturních památek.

Vybrali jsme pro Vás nejzajímavější odkazy:

Klášter Plasy Zámek Plasy Sýpky Plasy Knížecí pivovar Plasy Mikroregion Dolní střela Tipy na výlety Muzeum letadel a vojenské techniky Air Park Muzeum a galerie severního Plzeňska Mariánská Týnice Nejmenší městečko ve střední Evropě Rabštejn Nad Střelou Vyhlídkové lety Letiště Plasy Zámek a zámecký Pivovar Chýše Zámek kačeřov ZámekManětín Zámek Nečtiny Zřícenina Hradu Libštejn Zřícenina Hradu Krašov Žihelské Valouny Cyklostezky baroko I, II, III, Koupaliště 

Rezervovat ubytování v PENZION RUDOLF II. - Plasy

Nejbližší ubytování v Plasích a okolí

Ubytování Plasy

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah