TAUHAUS - DŮM U ŘEKY - Manětín

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o rekreačním zařízení

Popis ubytování

Zažijte neobyčejnou atmosféru domu u řeky v divokém a krásném prostředí přírodního parku Horní Střela. Ekologicky šetrný objekt je navržen s důrazem na mimořádnou kvalitu a je určen pro náročnější klientelu, která upřednostňuje maximální míru zážitku a zábavy uvnitř i vně domu. Tauhaus je vhodný pro několikadenní mimosezónní rekreační účely, dlouhou prázdninovou dovolenou i jako místo pro pořádání zážitkových pobytů, jako jsou například svatby a jiné organizované volnočasové aktivity, u nichž hosté ocení větší míru soukromí zajištěného nejen polohou objektu na polosamotě, ale i lokalitou nacházející se mimo hlavní cíle masové turistiky.

Třípodlažní budova nabízí ubytování v 7 stylově zařízených pokojích s vlastním sociálním zařízením (koupelna + WC). Všechny pokoje se nacházejí v 1. a 2. patře domu, přičemž dvojice z pokojů v 1. patře disponuje společnou předsíní a balkonem s výhledem na řeku a zahradu. V sousedství domu se nachází zrekonstruovaná původní stodola s rozlehlým patrem využitelným jako společenská místnost, herna, cvičebna nebo třeba promítací sál. Dále je možné využít ubytování v luxusní maringotce s kapacitou 3 lůžka (jedna extra velká postel). Celé bezbariérové přízemí je koncipováno jako jedna velká společenská místnost a jídelna v jednom, která je napojena na profesionálně vybavenou kuchyň. Vyznáváte-li vaření jako společenskou událost, bude pro Vás příprava pokrmů v naší kuchyni dalším nevšedním zážitkem. Vše je navrženo tak, aby celé přízemí zároveň sloužilo jako zázemí pro venkovní akce, kde je také k dispozici zahradní kuchyň včetně grilu.

TAUHAUS - DŮM U ŘEKY ubytování v rekreačním zařízení

V šesti ze sedmi pokojů je komfortní dvoulůžko/manželská postel a rozkládací gauč sloužící jako případná přistýlka. Poslední největší pokoj je vybavený 9 samostatnými lůžky. Stylový nábytek je samozřejmostí. Maximální počet hostů je 32 osob (21 lůžek + 11 přistýlek).

Gastronomie

Dům disponuje velkorysou a profesionálně vybavenou kuchyní a kachlovými kamny, jejichž součástí je i pec na pizzu. Veškeré zařízení je možné využít k přípravě vlastních pokrmů dle vlastních představ. Součástí objektu není klasický restaurační provoz.

Okolí rekreačního zařízení a Manětín

Okolí Tauhausu nabízí výjimečný mix cenné a divoké přírody a významného kulturního bohatství. Vítejte v kraji severního Plzeňska, mnohými zvaného jménem slavného architekta evropského významu - Santiniho kraj. Navštívit lze četné památky v blízkém okolí, stejně jako regionální skvosty z prestižního seznamu UNESCO. Okolní příroda nabízí nekonečné možnosti pro pořádání výletů a dalších outdoorových aktivit.

Rezervovat ubytování v TAUHAUS - DŮM U ŘEKY - Manětín

Nejbližší ubytování v Manětíně a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah