PENZION HARMONIE - Žlutice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Harmonie, to  není  jen krásné ubytování, ale hlavně odpočinek, zábava, krásná příroda, velké množství kulturních památek a výletů v  okolí.   Nabízíme komfortní ubytování v moderním penzionu nebo  bungalovech.   Ve sportovním části: squash, virtuální bowling, golfový (fotbal, hokej, basketbal, baseball) a střelecký trenažér. , ping pong V okolí množství cyklotras.  

Od června 2017 je nově otevřen minigolf - 18-ti jamkové hřiště pro malé i velké, zábava pro celou rodinu!  

Restaurace pro hotelové snídaně, dále pak od pondělí do soboty otevřena od 17:00 do 22:00 též pro veřejnost, Soukromé akce možné kdykoliv po dohodě, salonek. Maso z vlastní honitby a jehněčí z vlastního chovu.

Kongresová místnost pro Vaše školení. Možnost uspořádat svatbu, rodinou oslavu atd.  

Penzion se nachází v klidné části Žlutic, 25 km od Karlových Varů.   Penzion je vhodný jak pro firemní klientelu i rodinou dovolenou. Dva druhy ubytování: penzion (kapacita 27 lůžek) a bungalovy (kapacita 24 lůžek).

Pokoje mají vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem, TV se satelitem a Wifi zdarma. Nabízíme jednolůžkové pokoje, dvoulůžkové pokoje, třílůžkový pokoj a dva apartmány (2 ložnice) pro 4 osoby. Snídaně jsou zahrnuty v ceně ubytování.  

Bungalovy přímo navazují na penzion. 3 osoby + jedna přistýlka. Vybavení: ložnice, koupelna se sprchovým koutem, kuchyňka spojená s obývacím pokojem, TV. Venkovní terasa, krbová kamna, parkovací místo přímo u bungalovu. Pevné připojení na internet. Posezní s grilem. Možnost přikoupení snídaní.  

PENZION HARMONIE ubytování v pensionu

4 jednolůžkové pokoje,   6 dvojlůžkových pokůjů, 1 třílůžkový, 2 čtyřlůžkové rodinné apartmány, 1 bezbariérový pokoj s bezbariérovou koupelnou

6 bungalovů

 

 

 

Recepce

15:00 -20:00

Gastronomie

Restaurace nabízí možnost snídaní pro hosty penzionu, dále je otevřena od pondělí do soboty 17:00 -22:00 též pro veřejnost  nebo je využívána pro předem domluvené soukromé akce jako svatby, firemní školení apod.

Penzion nabízí čerstvé maso vysoké kvality z vlastní bio farmy.

Okolí pensionu a Žlutice

Žlutice, město bohaté historie a kulturních památek se rozkládá ve svahu nad údolím středního toku malebné říčky Střely sevřené kopci Dlouhý vrch, Hlínovec a Nevděk v blízkém sousedství majestátního vrchu Vladaře. V okolí množství kulturních památek: zámek a pivovar Chýše, zámek Manětín, Rabštějn nad Střelou, Vladař, Valeč, Bečov nad Teplou.

Rezervovat ubytování v PENZION HARMONIE - Žlutice

Nejbližší ubytování v Žluticích a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah