HOLIDAY HOUSE DAVID - Stružná

Více o pensionu

Popis ubytování

Holiday house David nacházející se ve Stružná, 12 km od Karlových Varů, nabízí příjemné, komfortní a soukromé ubytování. Dům disponuje 3 ložnicemi, obývacím pokojem, kuchyní a dvěma koupelnami. Na zahradě je pro hosty připraveno posezení v altánu s možností grilování, lehátka, bazén, Hawai corner s houpací sítí na bílém plážovém písku a malé soukromé wellness s vířivkou a infrasaunou.

Bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi je samozřejmostí.

HOLIDAY HOUSE DAVID ubytování v pensionu

V domě se nacházejí 3 ložnice, všechny na patře, kde první ložnice je vybavena manželskou postelí a dvěma jednolůžkovými postelemi. Zbývající dvě ložnice jsou vybaveny manželskými postelemi. Obývací pokoj je situován v přízemí stejně jako kuchyň a jedna z koupelen. Obývací pokoj je vybaven velkou a pohodlnou pohovkou, velkým stolem pro 8 osob, televizí, domácím kinem a herní konzolí (PS3). Koupelna nacházející se v přízemí je vybavena masážní vířivou vanou, toaletou a umyvadlem. Koupelna na patře sprchovým koutem, toaletou a umyvadlem. Hosté mají též k dispozici 2 fény.

Gastronomie

Plně vybavená kuchyň nacházející se v přízemí disponuje lednicí s mrazákem, el. troubou a varnou deskou, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí, kávovarem, toustovačem a myčkou na nádobí. K dispozici je dětská židlička.

Okolí pensionu a Stružná

Holiday house David se nachází v Západních Čechách v obci Stružná, která je ideálním místem pro vaše výlety. Obec se nachází na pomezí Slavkovského lesa a Doupovských hor. Do světoznámých Karlových Varů je to něco kolem 12 km. V okolí se nachází i několik hradů, zámků a zřícenin, navštívit můžete např. zříceninu a rozhlednu Hartenštejn, zámek Stružná, zříceninu hradu Andělská hora atd... Pro milovníky pohybu na kole nebo pěšky je v okolí hned několik cyklostezek a turistických tras.

Rezervovat ubytování v HOLIDAY HOUSE DAVID - Stružná

Nejbližší ubytování Stružná a okolí

Ubytování Stružná

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah